​​Terugblik Bedrijven Estafette | Graafstroom

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven Estafette. 

De Estafette startte bij Firma Jongeneel, die langer dan 30 jaar bestaat en een presentatie gaf over hoe ze in de loop der jaren tot een zeer divers dienstenpakket zijn uitgegroeid met als hoofdactiviteit rioolaanleg en onderhoud. 

Eurolab liet zeer vooruitstrevende pre-productie van zonnepanelen zien voor de Aziatische markt, waarbij ze de nieuwste technologie onderzoeken en o.a. een samenwerking hebben met de TU Delft. 

Daarna verzamelden we met de gehele groep bij de Carwash in Bleskensgraaf, een moderne wasstraat die onbemand is en waar je 24/7 de auto kan wassen. 

Bij Van der Vegt, smeed en constructiebedrijf kregen we een fotorijke presentatie van alle bijzondere projecten waar zij in de afgelopen jaar aan gewerkt hebben. Zo renoveerde ze het Rijksmuseum in Amsterdam, Stadhuis Rotterdam maar ook prachtige stalen deuren bij de particulier thuis.

 

ProcessMinded gaf een kijkje in de keuken over hun systems engineering en hoe zij als adviesbureau bouwbedrijven en aannemers helpen met het efficiënter maken van bedrijfsprocessen. 

Uiteindelijk vertelde Pomplus, als verhuurder van pompen en pompinstallaties hoe zij betrouwbare pompen leveren en de klant helpen de beste en meest efficiënte pomp oplossing te vinden. 

De avond werd afgesloten met een smakelijke BBQ op het buiten terras bij De Krom in Oud-Alblas. 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Bedrijfsbezoek


WOENSDAG 18 SEPTEMBER 2019
START 15.00 uur (verzamelen vanaf 14.45 uur bij de parkeerplaats bij de avonturenboerderij)

 

Plaats: Groot Ammers

Bedrijfsbezoeken woensdag 18 september 2019
Na het...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Het Hazendonkje Kinderdagverblijf


Het Hazendonkje staat voor professionele groene kinderopvang in de Alblasserwaard. Op onze dagverblijven in Molenaarsgraaf en Schelluinen krijgen de kinderen naast professionele kinderopvang ook de...

Lees verder