​​Sociale excursie: Amsterdam Rijksmuseum | Graafstroom

Sociale excursie: Amsterdam Rijksmuseum


Met de ondernemersvereniging zijn wij als sociale excursie naar Amsterdam gegaan. Het Rijskmuseum is recentelijk geheel vernieuwd en heeft zijn deuren geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen, bruisende evenementen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud.

In de ochtend zijn we gestart met een lekker kopje koffie met gebak in het Miranda Paviljoen. Aangesterkt zijn wij een prachtige rondvaart gaan maken over de Amsterdamse grachten, waar de audio gids ons echt kennis liet maken met de historische panden. 

Na een heerlijke lunch zijn wij naar het mooie, vorig jaar vernieuwde Rijksmuseum vertrokken. Met ervaren gidsen hebben wij met veel plezier alle hoogtepunten van het Rijksmusem bekeken. 

  

Sommige van ons zijn na afloop op eigen gelegenheid het Rijksmuseum doorgelopen of zijn de stad in gegaan. De avond werd afgesloten met een uitgebreid diner in Gorinchem. 

 

Bekijk de alle foto van de Amsterdam excursie op onze facebookpagina


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Montapacking


Montapacking is een logistiek bedrijf wat zich richt op  de afhandeling van orders die via internet worden besteld.  Dit begint bij de IT achter de webshop, slim voorraadbeheer, opslag,...

Lees verder