​​Ondernemers naar Havenstad Rotterdam | Graafstroom

Ondernemers naar Havenstad Rotterdam


Op woensdag 7 oktober zijn wij met de ondernemers van ondernemersvereniging Graafstroom naar de Havenstad Rotterdam gegaan. Vanaf de Spil heeft een luxe touringcar ons naar Rotterdam gebracht voor een gevarieerd programma. 

Zo zijn wij op de prestigieuze SS Rotterdam geweest. Dit vlaggenschip heeft tussen de jaren 1959 en 2000 vele wereldreizen en cruises gemaakt, beter bekend onder de naam 'Holland Amerika Lijn'. Wij hebben een mooie rondleiding gevolgd over het schip. Erna zijn we gaan varen met watertaxi om zo een prachtige rondvaart over de Maas te maken. 

Na de frisse vaartocht zijn we in de Markthal beland, een prachtige, architectonische pand waar een stedenbouwkundige ons het ontwerp en de constructie heeft toegelicht van dit kunstwerk. Er was niet heel veel tijd om rond te shoppen, maar gelukkig is de markthal 7 dagen per week geopend voor nog een bezoek. 

Van daaruit zijn wij richting de oude Haven gelopen bij station Blaak. Restaurant Mooii, liet ons mooi genieten van een uitgebreid Grill Buffet.
Bekijk alle foto's op Facebook


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Bedrijfsbezoek


WOENSDAG 18 SEPTEMBER 2019
START 15.00 uur (verzamelen vanaf 14.45 uur bij de parkeerplaats bij de avonturenboerderij)

 

Plaats: Groot Ammers

Bedrijfsbezoeken woensdag 18 september 2019
Na het...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Roest Vakgarage


U kunt bij ons al 35 jaar terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft. Van éénmanszaak naar een BV. Van handelsbedrijf naar full-service autobedrijf. Van 1 naar 16 medewerkers. Vroeger lag de...

Lees verder