​​Ondernemers naar Havenstad Rotterdam | Graafstroom

Ondernemers naar Havenstad Rotterdam


Op woensdag 7 oktober zijn wij met de ondernemers van ondernemersvereniging Graafstroom naar de Havenstad Rotterdam gegaan. Vanaf de Spil heeft een luxe touringcar ons naar Rotterdam gebracht voor een gevarieerd programma. 

Zo zijn wij op de prestigieuze SS Rotterdam geweest. Dit vlaggenschip heeft tussen de jaren 1959 en 2000 vele wereldreizen en cruises gemaakt, beter bekend onder de naam 'Holland Amerika Lijn'. Wij hebben een mooie rondleiding gevolgd over het schip. Erna zijn we gaan varen met watertaxi om zo een prachtige rondvaart over de Maas te maken. 

Na de frisse vaartocht zijn we in de Markthal beland, een prachtige, architectonische pand waar een stedenbouwkundige ons het ontwerp en de constructie heeft toegelicht van dit kunstwerk. Er was niet heel veel tijd om rond te shoppen, maar gelukkig is de markthal 7 dagen per week geopend voor nog een bezoek. 

Van daaruit zijn wij richting de oude Haven gelopen bij station Blaak. Restaurant Mooii, liet ons mooi genieten van een uitgebreid Grill Buffet.
Bekijk alle foto's op Facebook


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Van Hoorne


Het bedrijf dat in 2003 begon met het produceren van theatervoorstellingen voor het hele gezin behoort inmiddels tot de top 3 van Nederlandse familie-entertainmentproducenten. Jaarlijks bezoeken ruim...

Lees verder