​​Ondernemer in de schijnwerpers: Leoni en Gerard van den Bogert | Graafstroom

Ondernemer in de schijnwerpers: Leoni en Gerard van den Bogert


Leoni en Gerard van den Bogert, ’t Raadhuis van Goudriaan

“Authentiek, sfeervol, gezellig en heerlijk eten in de Alblasserwaard".

Leoni en Gerard van den Bogert zijn door ondernemersvereniging Graafstroom uitgekozen tot ondernemer van de maand januari. Ze weten al 14 jaar lang raad met sfeervol eten en volgens de gasten doen ze dat heel goed; met een 8,5 gemiddeld op de website Eet.nu.

Het authentieke pand genaamd ’t Raadhuis, heeft een rijke historie. In 1800 begon de voormalige herberg dranken te distilleren en diende het tot 1965 als ‘raadkamer’ voor de gemeente Goudriaan. Ook werden er regelmatig huwelijksfeesten gevierd. Sinds 2001 hebben Leoni en Gerard van den Bogert het stokje overgenomen. 

     

 Leoni vertelt hoe ze in ’t Raadhuis begonnen zijn: 

“We hadden al 3,5 jaar ervaring in de jachthaven van Streefkerk. We wilde ons gezin toch wat meer stabiliteit en ruimte geven met onze eenjarige dochter. Toen kwam ’t Raadhuis op ons pad en konden we boven het restaurant, in de voormalige raadkamer intrekken. Inmiddels hebben we twee dochters en wonen we er zeer fijn”

“De kracht van ’t Raadhuis; Sfeervol, laagdrempelig, iedereen een gezellig verblijf bezorgen. ” (Leoni van den Bogert). 

Leoni en Gerard van den Bogert zijn een sterk team samen. Gerard is de chef en tovert al jaren heerlijke gerechten op tafel. Leoni is de gastvrouw, die de gasten de gezellige, warme laagdrempelige sfeer meegeeft. Maar Gerard en Leoni werken niet alleen, ze worden versterkt door toegewijd personeel, waaronder chef kok Ivan de Bruijn die al ruim 10 jaar deel uitmaakt van het Raadhuis team. De kracht van ’t Raadhuis ligt in zijn veelzijdigheid. Men is welkom voor een kop koffie met lekkers, een uitgebreide lunch, een frisse borrel of juist een makkelijk of uitgebreid diner. Daarnaast heeft ’t Raadhuis ook een broodjes service voor bedrijven in de regio.

De Proeverij - samen delen, samen genieten!
’t Raadhuis wil dat de gasten lekker bourgondisch kunnen genieten voor een leuk budget. Daarom hebben ze sinds kort een nieuw initiatief, de Proeverij. Het Proeverij concept bestaat uit een 3-gangen menu opgebouwd uit kleine gerechtjes en wordt geserveerd vanaf 2 personen. Het doel is om samen te delen en samen te genieten. En dat hebben de gasten tot nog toe zeker gedaan. Een greep uit de reacties op de website Eet.nu: 

“En het 'wild' menu van november is zeker een aanrader! Het vlees was erg mals en het toetje was voortreffelijk. Erg goed, en de porties zijn zeker voldoende” 

“Leuke opmaak van de borden, het 3 gangen menu is voor ieder wat wils.”

“Wij hebben weer eens gegeten en wat gedronken bij ’t Raadhuis, wat een heerlijke tent met leuk personeel en het eten was ook weer heerlijk!! Het wildmenu is echt een aanrader.”

Alvast een kijkje in de keuken - Valentijn proeverij. 
’t Raadhuis begrijpt dat samen delen, samen genieten vooral ook tijdens de romantische februari maand een echte aanrader is. Reserveer daarom snel een heerlijke proeverij voor je Valentijnsdate.

Meer informatie: http://www.raadhuisvangoudriaan.nl
Facebook: https://www.facebook.com/raadhuisvangoudriaan

 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Aannemersbedrijf A. De Bruijn


Bent u op zoek naar een gedegen aannemer met ruime ervaring? Dan bent u bij Aannemersbedrijf A. de Bruijn te Ottoland op het juiste adres.

Sinds 1990 realiseren wij de meest uiteenlopende projecten...

Lees verder