​​Ondernemer van de maand December | Graafstroom

Ondernemer in de schijnwerpers: Lisette en Arie de Heer


Lisette en Arie de Heer, restaurant De Krom

“De Krom is uitgekozen tot een van de 500 beste restaurants in Nederland”

Lisette en Arie de Heer zijn door ondernemersvereniging Graafstroom uitgekozen tot ondernemer van de maand December. Ze horen namelijk bij de beste 500 restaurants van Nederland volgens Lekker 500. De restaurantgids Lekker 500 is een onafhankelijke gids die elk jaar de landelijke toppers in de horeca uitlicht.

Lekker 500 schrijft over De Krom: 

“Vindingrijke keuken en een bekwame sommelier met oog voor klassieke én moderne wijnen: een uitstekende combinatie”.

Lisette en Arie de Heer zijn samen met hun team al jaren hard aan het werk om het restaurant gedeelte van De Krom op de spreekwoordelijke menukaart te zetten. Hoe ze dat bereikt hebben? 

Door alles te laten kloppen: de bediening, het eten, de uitstraling en de sfeer in het restaurant en de kwaliteit van de producten. Zo is bijvoorbeeld de paling door de eigenaren zelf gevangen en gerookt op een speciaal mengsel van eiken-en beukenmot. “Het is belangrijk dat de gasten zich echt welkom voelen en dat doe je met het hele team” benadrukt Lisette de Heer. 

“De gasten rekenen op ons, dus zijn wij 7 dagen in de week open” (Arie de Heer).

Restaurant de Krom is 7 dagen in de week open, 363 dagen in het jaar. Alleen eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn ze dicht. Er is dus nog even tijd om van het Lekker 500 menu te genieten, kom hem dus ook snel proeven in Restaurant De Krom!

Kijk voor meer informatie op www.dekrom.info

 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder