​​Nieuwe website Ondernemersvereniging Graafstroom | Graafstroom

Nieuwe website Ondernemersvereniging Graafstroom


Goed nieuws, de nieuwe website van de ondernemersvereniging Graafstroom staat online!

De website van de ondernemersvereniging is niet gewoon in een nieuw jasje gestoken, we gaan de leden ook interactiever op de hoogte brengen van wat er in de ondernemersvereniging Graafstroom gebeurt. Zo toont de website de nieuwste ontwikkelingen omtrent de activeiten van de ondernemersvereniging met de nieuwe agenda- en nieuwsfunctie. Hier staan de aankomende activiteiten zoals een ledenvergadering, maar ook de uitjes. Daarnaast tonen we duidelijker wat er bij de leden in de regio Graafstroom gebeurt.

De individuele leden worden met de nieuwe website ook opvallender getoond. Zo hebben alle leden een eigen pagina en worden ze afwisselend op de homepagina getoond. Als de leden hiervoor open staan kunnen wij een van de leden ook maandelijks uitlichten met een klein interview om zo duidelijk te maken wie alle leden zijn en wat ze doen. 

Wij staan altijd open voor suggesties of tips als het gaat om de website en horen het graag als de leden nieuwe activiteiten in de regio organiseren.

Stuur ons een email op info@ovdegraafstroom.nl. 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Peekstok IT


Meer dan 10 jaar geleden is IT bedrijf Peekstok IT opgericht. In die 10 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest, zowel in de branche als binnen het bedrijf. De focus van IT bedrijf Peekstok IT is...

Lees verder