​​Nieuwe website Ondernemersvereniging Graafstroom | Graafstroom

Nieuwe website Ondernemersvereniging Graafstroom


Goed nieuws, de nieuwe website van de ondernemersvereniging Graafstroom staat online!

De website van de ondernemersvereniging is niet gewoon in een nieuw jasje gestoken, we gaan de leden ook interactiever op de hoogte brengen van wat er in de ondernemersvereniging Graafstroom gebeurt. Zo toont de website de nieuwste ontwikkelingen omtrent de activeiten van de ondernemersvereniging met de nieuwe agenda- en nieuwsfunctie. Hier staan de aankomende activiteiten zoals een ledenvergadering, maar ook de uitjes. Daarnaast tonen we duidelijker wat er bij de leden in de regio Graafstroom gebeurt.

De individuele leden worden met de nieuwe website ook opvallender getoond. Zo hebben alle leden een eigen pagina en worden ze afwisselend op de homepagina getoond. Als de leden hiervoor open staan kunnen wij een van de leden ook maandelijks uitlichten met een klein interview om zo duidelijk te maken wie alle leden zijn en wat ze doen. 

Wij staan altijd open voor suggesties of tips als het gaat om de website en horen het graag als de leden nieuwe activiteiten in de regio organiseren.

Stuur ons een email op info@ovdegraafstroom.nl. 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Deelen Parket en Zonwering


Bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer? Of wilt u nieuwe zonwering voor uw woning? Dan bent u bij 
Deelen Parket-en Zonweringsbedrijf aan het juiste adres.

Lees verder