​​Ondernemer in de schijnwerpers: LBS Media | Graafstroom

Ondernemer in de schijnwerpers: LBS Media


LBS media is enkele jaren geleden opgericht vanuit een Europese samenwerking en sinds 2012 onder de volledige verantwoordelijkheid van Danny Stam. LBS is een one-stop-shop adres voor Retail-, Building- en Event dressing. Dat wil zeggen het volledig aankleden van winkels, gebouwen en evenementen.

Danny Stam heeft, voordat hij met LBS aan de slag ging, jarenlange en ruime ervaring opgedaan in de "reclamewereld". Vanaf 1989 heeft hij in diverse functies meegewerkt aan de groei van 2 grote 3M geauthoriseerde reclameproduktiebedrijven. Maar in de loop der jaren ontstond er meer en meer afstand van het produkt en de klant, vanwege de grootte van die organisaties.  “Een grote organisatie levert ook bureaucratie en overhead op”, vertelt Danny. Daardoor vindt er teveel overleg plaats, krijgt de klant niet altijd wat er afgesproken is en worden er onnodige kosten gemaakt. ‘En ik wilde weer feeling hebben met de techniek’, vertelt Danny enthousiast. Nu kan hij weer aan de slag met de uitvoering en werken met technische materialen als stickers, lichtreclame, spandoeken en freesletters.  

Wat doet LBS dan precies?
LBS zorgt er voor dat een bedrijf, winkel of gebouw op een unieke manier volledig wordt gestyled met allerlei materialen. Neem als voorbeeld een project van LBS media cXstudio. Het kantoorpand wordt van een alledaags kantoor volledig gerestyled om de unieke uitstraling van cXstudio te krijgen. Een uitdagende klus, dat verschillende disciplines vereist, zoals ramen bestickeren en meubels omkleden met hout. LBS media kiest voor elke klus de beste vaklieden uit en zo is geen klus te ingewikkeld. Ook is LBS verantwoordelijk voor de beelden op het 153 meter hoge Delftse Poort gebouw (Nationale Nederlanden) in Rotterdam. 

  

De kracht van LBS
Wat maakt LBS dan onderscheidend van de andere reclamebedrijven of signmakers in de regio?  “De kracht van LBS is dat de specialist het werk doet”, geeft Danny aan. “De specialist heeft passie voor zijn werk en komt met unieke oplossingen in zijn vakgebied”. Zo heeft hij vaak gemerkt dat vaklieden met verrassende oplossingen komen die een project beter en daardoor voordeliger maken. Daarnaast heeft LBS media een uitgebreid dienstenpakket. “Doordat je één adres hebt voor de aankleding van jouw evenement, winkel of gebouw wordt je helemaal ontzorgt”, vertelt Danny. LBS geeft advies, levert het ontwerp, begeleid, realiseert en monteert wat de klant in gedachten heeft. 

LBS werkt graag met de lokale ondernemers
Hoewel Danny Stam grote klussen gedaan heeft door geheel Nederland, werkt hij graag samen met de Alblasserwaardse vakmensen. “Ik vind het belangrijk om samen te werken met specialisten uit de buurt en zo ook een beetje de lokale economie te steunen”, benadrukt Danny. “En het werkt fijn, want we hebben dezelfde mentaliteit, we spreken dezelfde taal”. Danny heeft met LBS al aardig wat leden van de Ondernemersvereniging Graafstroom geholpen. Zo heeft hij de aankleding van Montapacking op en rondom het pand verzorgd. Zo is het logo van Montapacking zo gemaakt dat de voor én zijkant verlicht is. Ook de kleurige banieren aan de zijkant van het pand zijn door hem verzorgd. Maar ook andere leden van de Ondernemersvereniging wisten de weg al te vinden naar LBS, zoals AtaxiS taxibedrijf, J. Aantjes AutobedrijfEP van Houwelingen, A-Level, Gemeente Molenwaard, Peekstok IT,  VIP Kidz.

In contact komen met LBS? 
Kijk op de website: www.lbsmedia.eu of bel met Danny Stam 06-29 518 617

 


 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Wereldwinkel Bleskensgraaf


In de Wereldwinkel gaan commercie en idealen hand in hand. De Wereldwinkel verkoopt authentieke producten met een hedendaags tintje uit ontwikkelingslanden. De makers zijn bijvoorbeeld Mexicaanse...

Lees verder