​​ Graafstroom

Alles is mogelijk bij Brandpunt Optiek


BRANDWIJK • Bij Brandpunt Optiek is er veel nieuws te melden. Zo startte de brillenspecialist met een nieuw merk zonnebrillen en Blueberry brillen tegen schadelijk blauw licht. Bovendien werd het team uitgebreid met Marion de Vries.

“Marion is een allround opticien met veel ervaring”, zo omschrijft eigenaresse Bartje Vlot haar. “Steeds meer mensen vonden de weg naar onze winkel. Hierdoor ontstonden soms wachtrijen en dat vonden we niet prettig voor onze klanten. In onze zoektocht kwamen we uit bij Marion. Ze doet oogmetingen en geeft advies op maat over een nieuw montuur en de juiste glazen.  Een bril bijstellen of een reparatie doen is voor haar ook geen enkel probleem.”

Zonnebrillen

Met het oog op de komende zomerperiode is het belangrijk om de ogen weer goed te beschermen! De nieuwe zonnebrillencollectie is in huis en nieuw dit voorjaar bij Brandpunt Optiek is het merk INVU. Voor iedereen is er wel een leuk model te vinden. Of je nu op zoek bent naar meer trendy, sportief of een wat klassieker model; allemaal hebben ze polariserende glazen en een vriendelijke prijs vanaf €49,-.

“En ook hebben we weer erg leuke zonnebrillen voor kinderen. Kinderogen moeten extra goed beschermd worden tegen de schadelijke uv-straling. De pupillen van kinderogen zijn namelijk groter en de ooglenzen bevatten minder beschermd pigment”, legt ze uit. Ook als je een bril draagt, wil je in de zon goed kunnen zien. “Er is daarom van alles mogelijk en een zonnebril in je eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn. We hebben al een zonnebril op sterkte compleet vanaf €99,-” aldus Bartje.

Computer- & hobbybril

Intensief lezen én werken op wisselende afstanden is zeer vermoeiend. Een leesbril alleen voldoet daar niet voor. “Met een bril die niet speciaal geschikt is voor computerwerk of uw hobby moet je vaak je hoofd en houding aanpassen om scherp te zien. Dit kan leiden tot nek- en schouderklachten, hoofdpijn en vermoeide ogen. We hebben glazen die speciaal gemaakt zijn voor computergebruik en specifieke hobby’s. Iedereen kan langskomen voor een vrijblijvend advies.”

Bescherming

Last van overbelaste ogen, hoofdpijn, vermoeidheid of slapeloosheid? Brandpunt Optiek heeft brillen van Blueberry voor kinderen en volwassenen met een speciaal filter die het schadelijke blauwe licht van ledlampen en smartphones en tablets tegenhoudt. Een Blueberry bril is zonder sterkte en al verkrijgbaar vanaf €39,-. Voor mensen die al een bril dragen zijn er ook coatings beschikbaar op je brillenglas die eenzelfde effect met zich meebrengen. Benieuwd naar meer? Kom langs in de winkel op de Brandwijksedijk 15B. www.brandpuntoptiek.nl,  tel.: 0184-642642.


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Procount


Procount  voorziet het midden- en kleinbedrijf in de Alblasserwaard en Vijfherenlanden van jaarrekeningen, fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Naast advisering verzorgt het accountantskantoor...

Lees verder