​​25 april bedrijfsbezoek Montapacking | Graafstroom

25 april bedrijfsbezoek Montapacking


25 april bedrijfsbezoek Montapacking

Het bedrijfsbezoek aan Montapacking samen met een lezing over de waarde van geld, leverde ons een bijzondere avond op.  

Eerst kregen wij een waardevolle lezing van Professor dr. Jan Visser. Waar komt het woord salaris vandaan? Van het woord 'soldi' dat zout betekend. De Romeinen betaalde de soldaten na een werkdag een blokje zout als salaris. Dit en andere weetjes hebben wij geleerd van Professor Visser, die ons op geanimeerde wijze vertelde over de waarde van geld.  Wat voor rol geld in de geschiedenis speelde en wat wij hiervan kunnen leren. 

Vervolgens werden wij uitgenodigd voor een rondleiding door het bedrijf Montapacking, door directeur Edwin van der Ham. Het hard groeiende E-commerce bedrijf is zeer innovatief en maakt gebruik van kleurcoderingen en computers om de logistiek van het bedrijf zo effectief mogelijk te regelen. Leuk weetje: De pakketjes liggen kriskras door het magazijn, ogenschijnlijk ongeordend. Maar omdat de computer kijkt welke medewerker het dichtste bij dat pakketje loopt, werkt het nog veel efficienter". Innovatief, out of the box en zeer succesvol. 

De Algemene Leden vergadering is kort, maar krachtig besproken en de avond werd afgerond met een heerlijk hapje en een drankje. 


Ga terug naar het overzicht

Zoeken in leden

Soortgelijk nieuws

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Het Groene Wout


Wij zijn Jelmer en Gerda den Hartog. Wij zijn in het bezit van 4 prachtige dochters van 8 jaar, 5 jaar, 4 jaar en 1  jaar. Beiden zijn we afkomstig uit de Alblasserwaard. Gerda is geboren en getogen...

Lees verder