​​Zuidzijde Goudriaan | Graafstroom

Zuidzijde Goudriaan


Paardentrailers zijn door heel Nederland te koop, de ene aanbieding nog scherper dan de andere. Daarom hebben we besloten om ons te onderscheiden en verder te gaan dan "de gewone service". We doen vaak juist extra dingen voor de klant, wassen de trailer als er tijd over is of poetsen zomaar eens een kap als we zien dat hij dof is en de tijd dat toelaat, daarnaast is het gewoon onwijs leuk om met mensen om te gaan die allemaal dezelfde liefde delen, de paardjes!

Wij zijn dealer van de bekende merken HENRA en HUMBAUR die garant staan voor kwaliteit, degelijkheid en een moderne uitstraling! Ook nadat u een trailer bij ons gekocht heeft, kunt u ten alle tijden op ons rekenen!

Voor onderhoud, keuringen en/of service werkzaamheden kunt u in onze werkplaats terecht, daar lopen onze werknemers die met enthousiasme, vriendelijkheid en bovenal vakkundig voor u klaar zullen staan. Ons bedrijf is een erkend BOVAG aanhangwagenbedrijf wat voor u als voordeel heeft dat u vanzelfsprekend BOVAG Garantie op de verrichte werkzaamheden krijgt tijdens de BOVAG-onderhoudsbeurt.

Adres

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan

T. 0183 - 581287
E. info@zuidzijdegoudriaan.nl
W. www.zuidzijdegoudriaan.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

WSP AVregio


Het Werkgeversservicepunt AVregio is een samenwerking tussen UWV en Avres. Het WSP AVregio werkt samen met veel bedrijven in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Dit met als doel zo veel...

Lees verder