​​WSP AVregio | Graafstroom

WSP AVregio


Het Werkgeversservicepunt AVregio is een samenwerking tussen UWV en Avres. Het WSP AVregio werkt samen met veel bedrijven in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Dit met als doel zo veel mogelijk mensen aan werk te helpen en werkgevers hierbij te ontzorgen. 

Daarnaast is het WSP AVregio een betrouwbare partner voor werving en selectie van personeel, met  een grondige kennis van de arbeidsmarkt en biedt kosteloze ondersteuning bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of bij de invulling van Social Returnverplichtingen (SR). Het WSP AVregio ondersteunt werkgevers met advies en weet de weg naar subsidies en regelingen op het gebied van de 'banenafspraak'.

Adres

Stadhuisplein 1

4205 AX Gorinchem


T. 0183 – 751 750
E. info@wspavregio.nl
W. www.wspavregio.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Esveco


Wij willen u helpen scoren. Uw succes is onze focus door gedreven, slim en positief te werken. Wij werken intensief met u samen om de beste oplossing voor uw promotionele uitdagingen te vinden.

Lees verder