​​WSP AVregio | Graafstroom

WSP AVregio


Het Werkgeversservicepunt AVregio is een samenwerking tussen UWV en Avres. Het WSP AVregio werkt samen met veel bedrijven in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Dit met als doel zo veel mogelijk mensen aan werk te helpen en werkgevers hierbij te ontzorgen. 

Daarnaast is het WSP AVregio een betrouwbare partner voor werving en selectie van personeel, met  een grondige kennis van de arbeidsmarkt en biedt kosteloze ondersteuning bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) of bij de invulling van Social Returnverplichtingen (SR). Het WSP AVregio ondersteunt werkgevers met advies en weet de weg naar subsidies en regelingen op het gebied van de 'banenafspraak'.

Adres

Stadhuisplein 1

4205 AX Gorinchem


T. 0183 – 751 750
E. info@wspavregio.nl
W. www.wspavregio.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Brandpunt Optiek


Brandpunt Optiek is een begrip in Brandwijk en omgeving! Sinds 2005 zijn wij gevestigd aan de Brandwijksedijk. Met de benodigde kennis en ervaring zorgen wij er voor dat u optimaal kunt zien.

... Lees verder