​​Vlasblom Meubel en Interieurbetimmeringen | Graafstroom

Vlasblom Meubel en Interieurbetimmeringen


Vlasblom Meubel & Interieurbetimmeringen, gevestigd in Bleskensgraaf, is een meubel- en interieurbouwbedrijf dat de realisatie van een nieuwe inrichting kan verzorgen. Alles wat niet aan standaard meubilair te koop is, kunnen wij aanbieden. Maatwerk dus!

Dagelijks is een enthousiast team van goed opgeleide, bekwame en ervaren mensen bezig om alle wensen van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers te realiseren. 

Het bedrijf maakt gebruik van moderne, geavanceerde, geautomatiseerde en computergestuurde machines. Ook beschikt het bedrijf over een eigen spuiterij. 

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en maken van diverse stijlen kantoor- en winkelinterieurs, (schuifdeur)kasten, (receptie)balies, bureaus, werkplekken, wandbetimmeringen, tafels, keukens, banken etc. 

Naast kwaliteit en duurzaamheid zijn persoonlijk contact en service onze kernkwaliteiten. 

Adres

Van Beukelaarweg 2
2971 VL Bleskensgraaf

T. 0184-651487
E. anja@vlasblommeubel.nl
W. www.vlasblommeubel.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Timmerfabriek Gebrs Bos BV


Bos is een allround timmerbedrijf met focus op maatwerk.
Zowel interieur als exterieur. Eigenlijk kan alles. Van eenvoudig seriewerk tot complex meubelwerk of restauratieklussen. Sinds onze...

Lees verder