​​Prom'es | Graafstroom

Prom’es


EventSupplies.nl is een onderdeel van PROM'ES b.v.; een zelfstandige organisatie die zich al ruim 15 jaar bezig houdt met het produceren en leveren van startnummers, medailles en andere zaken, gericht op een vlekkeloze organisatie van voornamelijk hardloop- en fietsevenementen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende opstelling van al onze medewerkers waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Wij zijn blij met iedere order, maar wij zijn pas tevreden als ú volledig tevreden bent. Onze klanten waarderen onze aanpak en open communicatie. Hierdoor doen wij met velen van hen dan ook al jarenlang plezierig zaken.

Adres

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0184 642288
E. info@eventsupplies.nl
W. www.eventsupplies.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

LBS


LBS wil elk project slim aanpakken. Door met creatieve en praktische oplossingen te komen op het gebied van branding en signing pakken we jouw huisstijl grondig beet. Binnen bereik en budget.

Lees verder