​​Juridisch Adviesbureau Blom | Graafstroom

Juridisch Adviesbureau Blom


De werkwijze van Juridisch Adviesbureau Blom is uniek. Veel juridische adviesbureaus en advocatenkantoren adviseren aan de achterkant. Dat wil zeggen, als het probleem al is ontstaan. Juridisch adviesbureau Blom adviseert aan de voorkant. Met zijn meer dan dertig jaar lange ervaring in het arbeids- en ondernemingsrecht heeft  Michel Blom ondervonden, dat deze benadering het beste werkt.

Daarom heeft hij gekozen voor de methode van  legal screening. Op deze wijze  wordt een blauwdruk gemaakt van uw bedrijf.  

Door deze blauwdruk samen door te lopen, komt een  scala van vraagstukken naar boven, zoals het personeelsbeleid (waaronder ontslag, re-integratie bij arbeidsongeschiktheid, arbeidsvoorwaarden), contracten op allerlei gebied, algemene voorwaarden voor inkoop en verkoop, aansprakelijkheid voor uw product of dienstverlening, verzekeringen, de huisvesting of organisatie van uw bedrijf, alsmede fiscale vraagstukken.

Juridisch adviesbureau Blom kan door middel van deze legal screening problemen voorkomen en dat is toch prettiger dan deze op te lossen.

Als er toch vragen of problemen ontstaan, dan heeft Juridisch adviesbureau Blom een team van specialisten klaar staan,  die vanuit hun vakgebied een heldere en werkbare oplossing bieden dan wel uw vragen kunnen beantwoorden. Juridisch adviesbureau Blom is daarbij voor u het centrale aanspreekpunt.

Adres

Zuidzijde 96
2977 XC Goudriaan

T. 06 53257647
E. juridischadviesbureaublom@gmail.com
W.

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Dorpshuis Het Ottoland


Er is vanalles mogelijk bij Het Dorpshuis in Ottoland. Wij willen uw vragen graag beantwoorden. Wij zijn de horeca gelegenheid Het Dorpshuis, gevestigd in het Zuid-Hollandse Ottoland. 

We verhuren...

Lees verder