​​KnowWhy | Graafstroom

KnowWhy


Bij KnowWhy staat het platteland centraal. Wij helpen plattelandsondernemers met innoveren, met waarde toevoegen voor de omgeving. Overheden adviseren wij bij het vormgeven van beleid.
Op die manier willen wij een bijdrage leveren aan een vitaal platteland. 

Ons team bestaat uit Nils den Besten, Marieke Kok, Manouk Sloothaak en Janneke Brandwijk. Nils is een internationaal georiënteerde agroconsultant èn boer. Marieke heeft jarenlange ervaring als projectcoördinator plattelandsontwikkeling. Manouk is projectleider en brengt innovatieve projecten van idee tot uitvoering. Janneke leidt de administratieve processen in goede banen. 

Wil je meer weten bezoek dan eens onze website, of volg onze facebookpagina. Maar nog leuker vinden we het als je gewoon even belt! Tot ziens bij KnowWhy. 

Facebook: https://www.facebook.com/KnowWhy.KNOWtes/
Twitter: https://twitter.com/We_KnowWhy 

Adres

Postbus 7
2971 XD Bleskensgraaf

T. 06 – 39454797
E. info@knowwhy.nl
W. www.knowwhy.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

FA. Jongeneel


Fa. Jongeneel BV in Molenaarsgraaf is ca. 30 jaar geleden opgericht door Gerrit Jongeneel. Van rioleringen ontstoppen, reinigen, met een camera inspecteren, met nevel onderzoeken, aanleggen en...

Lees verder