​​Doerian Coaching | Graafstroom

Doerian Coaching


Doerian Coaching legt zich toe op het begeleiden van mensen om hen de vragen die hun bezighouden, deze zelf te beantwoorden. Dat doe ik door middel van het aanreiken van gereedschappen, het voorhouden van een spiegel en het stellen van soms gemakkelijke vragen en soms ongemakkelijke vragen. Uiteindelijk bereiken zij zelf het door hun gestelde doel en kunnen zij op eigen kracht (weer) verder. 

Die vragen kunnen zijn op het gebied van hun werk, hun eigen onderneming, hun relaties, hun kinderen en zo voorts. Aandacht, acceptatie en aansluiten bij jouw verhaal is wat ik doe. Bovenal in een gelijkwaardige en respectvolle relatie die we samen aangaan. 

Een van mijn specialisaties is echtscheidingscoaching. Ik coach ouder(s) in echtscheiding, die vastgelopen zijn in hun emoties, moeite hebben met communiceren naar elkaar toe en hierdoor in conflict zijn geraakt met elkaar. Dit doe ik met gebruik van de methode Succesvol Scheiden, waarmee de emoties worden geneutraliseerd, de communicatie helder wordt en conflict wordt omgezet in compromis, zodat ze vooral ouders kunnen blijven van hun kinderen na de echtscheiding.

Adres

Zuidzijde 96
2977 XC Goudriaan

T. 06 - 13 45 58 63
F. 0183 85 45 00
E. rian@doeriancoaching.nl
W. www.doeriancoaching.nl

Postadres


Onze locatie

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Jungheim Boomkwekerijen


Jungheim Boomkwekerijen is dé kwekerij van kleinfruit bij uitstek.
Door onze jarenlange ervaring kweken wij producten van topkwaliteit. Met onze medewerkers staan wij garant voor de productie van...

Lees verder