​​Leden Graafstroom | Graafstroom

Leden Graafstroom

Zie hier een actueel overzicht van onze actieve leden in de regio Graafstroom. De leden zijn op te zoeken in het zoekveld, maar ook alfabetisch gesorteerd. 


AardKracht

AardKracht adviseert en begeleidt organisaties in alle aspecten van Safety, Health, Environment & Quality (SHEQ).  Voor een verscheidenheid aan klanten, van MKB-bedrijven tot de internationale organisatie, voeren we een breed scala van taken uit: van het optimaliseren van procesveiligheid, opzet en het implementeren van veiligheid- en kwaliteitssystemen, tot risico-inventarisatie en evaluatie, ongevalsonderzoek, compliance toetsing en het uitvoeren van veiligheidsinspecties en audits.

AardKracht voorziet in samenwerking met partners tevens in opleiding en training van uw medewerkers. Hierbij kunt u denken aan EHBO- en BHV opleiding, maar ook aan VCA trainingen. Specifieke (maatwerk) trainingen gerelateerd aan uw bedrijf of aard van de werkzaamheden is eveneens mogelijk. 

Lees verder

Informatie

Noordzijde 63
2977XB Goudriaan

T. 0183-581089
F. 06-53993151
E. info@aardkracht.nl
W. www.aardkracht.nl


AB Midden Nederland

Uitzendbureau AB Midden Nederland is een van de grootste personeelsorganisaties voor de agrarische sector, groenvoorziening, bouw, transport en grond-, weg- en waterbouw.

Lees verder

Informatie

Stationspark 725
3364DA Sliedrecht

T. 0184-417777
E. infosliedrecht@abmiddennederland.nl
W. www.abmiddennederland.nl


A-Level Hoogwerksystemen

A-Level voor uw jaarlijkse Keuring, Inspectie en Onderhoud van al uw bedrijfsmiddelen, zoals; Hoogwerkers, Ladders, Trappen, Rolsteigers, Elektrisch handgereedschap en Veiligheidsmateriaal. 

Lees verder

Informatie

Meulenbroek 18
2971 XD Bleskensgraaf

T. 0184 69 40 22
E. info@alevel.nl
W. www.alevel.nl


AtaxiS Taxibedrijf

Wij, Adam Kooyman en Sabrina Broeders, zijn samen meerdere jaren in de taxiwereld werkzaam. Toch wilde we ons eigen taxibedrijf starten, AtaxiS. AtaxiS staat voor een persoonlijk en betrouwbaar taxibedrijf. 

Wij rijden in de gehele Alblasserwaard, van Alblasserdam tot Nieuwpoort, Sliedrecht tot Streefkerk. Wij rijden luchthavenvervoer zoals Schiphol of Düsseldorf, maar ook uitgaansvervoer en zakelijkvervoer. De taxi staat ’s morgens vroeg of ’s avonds laat voor u klaar. Wij vervoeren u op een prettige manier van a naar b.


 

Lees verder

Informatie

Graafdijk West 20
2973XD Molenaarsgraaf

T. 0184 641385
E. info@ataxis.nl
W. www.ataxis.nl


Autobedrijf J. Aantjes

Autobedrijf J. Aantjes B.V. is het helpen vinden van de juiste occasion of nieuwe Chevrolet voor u onze prioriteit. Een auto kopen is een belangrijke beslissing, en we zetten ons in om u een occasion of nieuwe Chevrolet te helpen vinden die bij uw behoeften past voor de juiste prijs. Dankzij die houding hebben wij onze reputatie in Molenaarsgraaf opgebouwd voor het verkopen van kwalitatieve, waardevolle occasions en nieuwe Chevrolets.

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 40
2973 AC Molenaarsgraaf

T. 0184 641 314
E. info@auto-aantjes.nl
W. www.auto-aantjes.nl


Automobielbedrijf De Brik

Automobielbedrijf De Brik beschikt over een moderne werkplaats met alle moderne apparatuur voor het repareren en onderhouden van alle merken auto’s. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een airco vulstation, uitlijnapparatuur, remmentestbank etc.

Lees verder

Informatie

Graafdijk Oost 37
2973 XC Molenaarsgraaf

T. 0184-641811
E. info@debrik.nl
W. www.debrik.nl


Fa.Kortlever

Firma Kortlever is een jong en veelzijdig bedrijf. Sinds enkele jaren zijn wij actief als leverancier van truckonderdelen en brandblusmiddelen. U kunt tevens bij ons terecht voor de keuring van arbeidsmiddelen en brandblusmiddelen.

Wij staan voor kwaliteit met een lage prijs. Wij leveren u A-kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. 

Lees verder

Informatie

Damesweg 22
2974 VB Brandwijk

T. 0184 – 64 19 38
E. info@firmakortlever.nl
W. www.firmakortlever.nl


Aannemersbedrijf A. De Bruijn

Bent u op zoek naar een gedegen aannemer met ruime ervaring? Dan bent u bij Aannemersbedrijf A. de Bruijn te Ottoland op het juiste adres.

Sinds 1990 realiseren wij de meest uiteenlopende projecten die over het algemeen in de regio  plaatsvinden. We hebben veel ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en timmerwerken. Onze diensten variëren van huizen (ver)bouwen of een kozijn vervangen tot een bus betimmeren. Onze portfolio wordt voortdurend gevuld door opdrachten van bestaande en nieuwe klanten, via mond-tot-mondreclame en daarnaast acquisitie.

Lees verder

Informatie

A 148
2975 BE Ottoland

T. 0184-642798
E. adbruijn@kliksafe.nl
W. www.aannemersbedrijfadebruijn.nl


Auto Bouman B.V.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van nieuwe auto's, occasions van alle merken en onderhoud en reparatie van alle merken. Maar ook voor leasing, financiering en verzekering van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Informatie

Ohmweg 3
2952 BD Alblasserdam

T. 078 - 693 17 77
E. info@auto-bouman.nl
W. www.auto-bouman.nl


Baaten

Organisaties hebben continu te maken met vele soorten privacy- en beveiligingsrisico's. Het interne bedrijfsnetwerk, thuiswerkvoorziening, websites, apps, processen en procedures, maar ook leveranciers en partners; informatiebeveiliging kom je overal tegen en het belang ervan blijft toenemen. Niet alleen omdat een slechte informatiebeveiliging serieuze nadelige consequenties kan hebben voor het voortbestaan van een organisatie, maar ook doordat wet- en regelgeving in toenemende mate eisen stelt aan de wijze waarop organisatie omgaan met informatiebeveiliging en privacy. Baaten ICT Security helpt organisaties op organisatorisch, technisch en juridisch vlak met het realiseren en borgen van een goede informatiebeveiliging.

Lees verder

Informatie

Graafdijk-Oost 62
2973 AD Molenaarsgraaf

T. +31 (0)6 212 56 959
E. dennis@baaten.com
W. www.baaten.com


Bloem&Zus


2 zussen altijd opzoek naar de nieuwste trends op het gebied van bloem&interieur van een '"gewoon" bloemetje tot het meest uitgebreide creative bloemwerk voor iedere gelegenheid o.a. bruidswerk en rouwwerk.
We hebben een workshopruimte in de winkel waar regelmatig leuke workshops worden gegeven,
ook is het mogelijk om daar met minimaal 8 personen een avond te boeken.
Zakelijk kunt u bij ons terecht voor een bloemenabonnement, boeketten en kantoorbeplanting.
We luisteren graag naar uw wensen en maken er met plezier iets moois van.
 

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 5d
2973AB Molenaarsgraaf

T. 0184-208531
E. info@bloemzus.nl
W. www.bloemzus.nl


Boele BV

Boele BV staat reeds meer dan 20 jaar bekend als een degelijk bedrijf, waar vrijwel al uw problemen in goede handen zijn. Voor draaiwerk, freeswerk, laswerk (staal, RVS, aluminium), revisie- en reparatiewerk en machinebouw kunt u bij ons terecht.

Lees verder

Informatie

Oosteinde 9
2969 AS Oud-Alblas

T. 0184-691522
E. info@boelebv.nl
W. www.boelebv.nl


BONGERS architecten

Samenwerking dat is het sleutelwoord. Bij Bongers Architecten BNA kunt u bouwen op een team van professionals waarin de architect nauw samenwerkt met de tekenaar en de projectleider. Hierbij kunt u bouwen op onze expertise en ruim 25 jaar ervaring als architectenbureau. Samen maken wij uw droom werkelijk.

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas

T. 0184-692171
E. info@bongersarchitecten.nl
W. www.bongersarchitects.nl


Brand BBA Architecten

Lees verder

Informatie

Dam 67
2951 GA Alblasserdam

T. 078-6919211
E. info@brandbba.nl
W. www.brandbba.nl


Brandpunt Optiek

Brandpunt Optiek is een begrip in Brandwijk en omgeving! Sinds 2005 zijn wij gevestigd aan de Brandwijksedijk. Met de benodigde kennis en ervaring zorgen wij er voor dat u optimaal kunt zien.

Twijfelt u aan uw gezichtsscherpte? Laat uw ogen eens nameten. Optiek is vakwerk. Er is kennis voor nodig om ogen te meten en tot een deskundig advies te komen. Bartje Vlot-Schalk, de gediplomeerd opticien-contactlensspecialist van Brandpunt Optiek, heeft die kennis en vakbekwaamheid.

Lees verder

Informatie

Brandwijksedijk 15B
2974 LB Brandwijk

T. 0184-642 642
E. info@brandpuntoptiek.nl
W. www.brandpuntoptiek.nl


Brandwijk & Kon Accountants en Belastingadviseurs

Onze diensten zijn financiele administratie, loonadministratie en samenstellen van jaarrekening incl. aangifte.
Verder geven wij ook bedrijfseconomische en fiscale adviezen. 
 

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0184-641431
E. info@brandwijkenkon.nl
W. www.brandwijkenkon.nl


Den Besten Installatie B.V.

Graag laten we u hier kennis maken met ons bedrijf en onze activiteiten. We zijn een klein bedrijf en houden ons bezig met installatietechniek op gebied van gas, water, verwarming, sanitair en zink. We installeren in zowel nieuwbouw als renovatiewerk, voor bedrijf en particulier.

Lees verder

Informatie

A 114
2975 BE Ottoland

T. (0184) 63 33 75
E. info@denbesteninstallatie.nl
W. www.denbesteninstallatie.nl


Partycentrum De Boerenklaas

Partycentum "de Boerenklaas" biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van arrangementen. U heeft bijvoorbeeld de gelegenheid om de volgende arrangementen door ons te laten verzorgen:

Dansavonden ("De Danssalon")
Musicals
Bruiloften
Recepties
Personeelsfeesten
Familiefeesten
etc.

Lees verder

Informatie

Gijbelandsedijk 42
2974 BD Brandwijk

T. 0184 - 64 1454
E. info@boerenklaas.nl
W. www.boerenklaas.nl


Van De Beek BV

Bij ons kunt u terecht voor het huren van grondverzetmachines zoals mobiele kranen, midi- en minikranen, shovels en tractors met verschillende toebehoren. Ook zijn wij actief op het gebied van cultuurtechnischwerk zoals het aanleggen en onderhouden van openbaar groen en watergangen. Daarnaast verkopen wij grond en zand. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd.

Lees verder

Informatie

Melkweg 22
2971 VK Bleskensgraaf

T. 0184 692268
E. info@vandebeekbv.nl
W. www.vandebeekbv.nl


Chrisko afwerkingsbedrijf

Lees verder

Informatie

Wetering 12
2977 AS Goudriaan

T. 06 28195998
E. info@afwerkingsbedrijfchrisko.nl
W. www.afwerkingsbedrijfchrisko.nl


Chrismo

Software wordt steeds belangrijker voor bedrijven. U wilt uw concurrentie voorblijven en uw klanten de ervaring geven die zij verdienen. Daarom wilt u efficiënt en doelgericht uw software ontwikkelen. Alleen als u software van de hoogste kwaliteit ontwikkel kunt u uw concurrentie voor blijven. Maar weet u hoe uw team deze kwaliteit kan behalen? Hoe u steeds weer uw concurrentie voor blijft? Of hoe u met gebruiksvriendelijkheid meer omzet genereer? Wij helpen u graag om uw doelen te realiseren!

Lees verder

Informatie

Kubus 141
3364 DG Sliedrecht

T. +31 6 55 34 76 95
E. c.molendijk@chrismo.nl
W. www.chrismo.nl


Classic Car Bodyshop

Classic Car Bodyshop is een bedrijf wat gespecialiseerd is in plaatwerk, voorbewerken en spuiten van klassieke voertuigen. Met name auto's, maar ook andere voertuigen zoals motorfietsen of tractoren. Daarnaast verzorgen wij ook plaat- en spuitwerk, schadeherstel en kunststof reparaties bij youngtimers en moderne voertuigen. 

Ons bedrijf, met meer dan 20 jaar spuitervaring is sinds 2001 gevestigd in Molenaarsgraaf. Hier beschikken wij over een ruime werkplaats, een spuitcabine en een verfmakerij waar wij werkelijk alle kleuren voor u kunnen maken.

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 10B
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0184-641414
E. info@classiccarbodyshop.nl
W. www.classiccarbodyshop.nl


Coachend Paard

Paardencoaching Teambuilding en leidinggeven met hulp van paarden

Met paardencoaching krijg je bewustwording van je eigen kunnen op gebied van leiderschap en leer je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelingen.

Een paard is 100% puur en kent geen barrières. De reactie van een paard is een eerlijke spiegel van je capaciteit om leider te zijn. Paardencoaching leert je hier van bewust te worden. 

In hoeverre heb je leiderschap in je? 

Hetzelfde principe wordt gebruikt om leiderschap te ontwikkelen. De theorie wordt direct in de praktijk gebracht en indien nodig bij geschaafd. Dat is het mooie van Paardencoaching, een paard is geduldig en geeft direct en zonder omwegen een duidelijke reactie. 

Lees verder

Informatie

Peperstraat 38
2969 AZ Oud-Alblas

T. 0184 632423
E. fstaleman@coachendpaard.nl
W. www.coachendpaard.nl


C.v.W. Schilderwerken

C.v.W Totaal-Schilderwerken is opgericht in 2005.

Het bedrijf bestaat uit vakbekwaamde personeelsleden.
Personeelsleden die hun vak verstaan om zo de kwaliteit naar de klant toe te kunnen waarborgen.

Tevens zijn wij in bezit van het V.C.A 1 en 2 want de veiligheid van de klant en personeel staat bij ons voor op.

Telefoonnummer: 06-26386426

Lees verder

Informatie

Van beukelaarsweg 37a
2971 VL Bleskensgraaf

T. 0184 – 42 64 94
E. info@cvwtotaal-schilderwerken.nl
W. www.cvwtotaal-schilderwerken.nl


Aannemings- en Heibedrijf Van Dam

Momenteel hebben we twee milieuvriendelijke hydraulische Junttan  heistellingen tot onze beschikking die instaat zijn om betonpalen tot 23 meter lengte

de grond in te slaan.

Wij verlenen onze werkzaamheden zowel voor particulieren als zakelijke relaties. 

Een eerste paal is wellicht voor u een onvergetelijke gebeurtenis, indien gewenst kunnen wij hier een feestelijk tintje aan geven.

Lees verder

Informatie

Schepenerf 1
2975 CA Ottoland

T. 0184-641374
E. info@heibedrijfvandam.nl
W. www.heibedrijfvandam.nl


Deelen Parket en Zonwering

Bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer? Of wilt u nieuwe zonwering voor uw woning? Dan bent u bij 
Deelen Parket-en Zonweringsbedrijf aan het juiste adres.

Lees verder

Informatie

Gijbelandsedijk 117
2974VC Brandwijk

T. 0184-642691
E. info@deelenparket.nl
W. www.deelenparket.nl


Dijk van Schildersbedrijf

Lees verder

Informatie

Gijbelandsedijk 14
2974VC Brandwijk

T. 0184 692 760
E. psvandijktukker@hetnet.nl
W.


Doerian Coaching

Doerian Coaching legt zich toe op het begeleiden van mensen om hen de vragen die hun bezighouden, deze zelf te beantwoorden. Dat doe ik door middel van het aanreiken van gereedschappen, het voorhouden van een spiegel en het stellen van soms gemakkelijke vragen en soms ongemakkelijke vragen. Uiteindelijk bereiken zij zelf het door hun gestelde doel en kunnen zij op eigen kracht (weer) verder. 

Die vragen kunnen zijn op het gebied van hun werk, hun eigen onderneming, hun relaties, hun kinderen en zo voorts. Aandacht, acceptatie en aansluiten bij jouw verhaal is wat ik doe. Bovenal in een gelijkwaardige en respectvolle relatie die we samen aangaan. 

Een van mijn specialisaties is echtscheidingscoaching. Ik coach ouder(s) in echtscheiding, die vastgelopen zijn in hun emoties, moeite hebben met communiceren naar elkaar toe en hierdoor in conflict zijn geraakt met elkaar. Dit doe ik met gebruik van de methode Succesvol Scheiden, waarmee de emoties worden geneutraliseerd, de communicatie helder wordt en conflict wordt omgezet in compromis, zodat ze vooral ouders kunnen blijven van hun kinderen na de echtscheiding.

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 96
2977 XC Goudriaan

T. 06 - 13 45 58 63
F. 0183 85 45 00
E. rian@doeriancoaching.nl
W. www.doeriancoaching.nl


Dorpshuis Het Ottoland

Er is vanalles mogelijk bij Het Dorpshuis in Ottoland. Wij willen uw vragen graag beantwoorden. Wij zijn de horeca gelegenheid Het Dorpshuis, gevestigd in het Zuid-Hollandse Ottoland. 

We verhuren onze zaal voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Ons motto is niet voor niets 'u vraagt wij serveren' . We maken van elke gelegenheid een waar feest. In overleg is dan ook bijna alles mogelijk.

Lees verder

Informatie

Stadhoudersplein 8
2975 BV Ottoland

T. 0184-641297
E. info@dorpshuisottoland.nl
W. www.dorpshuisottoland.nl


EP van Houwelingen

Onze winkel bestaat reeds 44 jaar. EP van Houwelingen staat voor gemak, genieten en stijlvol design met als belangrijkste uitganspunt kwaliteit. We zijn een zelfstandig bedrijf dat garant staat voor kennis, uitstekende service en een ruim assortiment. Wij richten ons op de verkopen van witgoed, bruingoed, multimedia, telecom, klein huishoudelijk en installatiemateriaal. Ook beschikt EP: van Houwelingen over een team van monteurs en een eigen techinsche dienst.  Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen.

Lees verder

Informatie

Gijbelandsedijk 127
2974 VH Brandwijk

T. 0184-641292
E. info@epvanhouwelingen.nl
W. www.ep.nl


Esveco

Wij willen u helpen scoren. Uw succes is onze focus door gedreven, slim en positief te werken. Wij werken intensief met u samen om de beste oplossing voor uw promotionele uitdagingen te vinden.

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0184 64 77 77
E. info@esveco.nl
W. www.esveco.nl


Eurogroep

Eurogroep is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hightech machines. Eurogroep produceert machines voor vier verschillende sectoren. Er worden machines gebouwd voor bedrijven die actief zijn in logistiek, solar, agro & food en inspectie.

Innovatie is bij alle takken het sleutelwoord en de verbindende factor. De combinatie resulteert in hightech apparatuur voor de verwerking en inspectie van verschillende producten zoals bijvoorbeeld zonnecellen, kaas en planten afgestemd op uw proces.

Lees verder

Informatie

Van Beukelaarweg 45
2971 VL Bleskensgraaf

T. +31 (0) 184 691105
E. info@eurogroep.com
W. www.eurogroep.com


De Groot Drukkerij

Iedere groei in capaciteit vindt bij De Groot Drukkerij in Goudriaan plaats met betrokkenheid bij mens en omgeving. In het kleine plaatsje Goudriaan staat een van de meest veelzijdige drukkerijen welke een organisatie is die een brede markt bedient en continu vooruitloopt op technische ontwikkelingen.

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 131
2977 XE Goudriaan

T. 0183 58 33 33
E. info@degrootdruk.nl
W. www.degrootdruk.nl


Gemeente Molenwaard

Lees verder

Informatie

Postbus 5
2970 AA Bleskensgraaf

T. 14 0184
E.
W. www.gemeentemolenwaard.nl


Gerjans / Beeldbruis

De juiste plek voor uw organisatie om online zichtbaar te worden. Of het nu gaat om een website, filmpje, online campagne, grafische vormgeving, muziek of tijdelijke samenwerking, alles is mogelijk. Ruim 10 jaar ervaring en een dosis creatieve energie staan voor u klaar! 
Onze videoproducties maken we onder de naam Beeldbruis. Bekend van de filmpjes rondom de nieuw te vormen gemeente Molenlanden en IJzerman daar word je wijzer van!

www.beeldbruis.nl  - www.gerjans.nl


 

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 163
2977 AM Goudriaan

T. 06 53911322
E. info@gerjans.nl
W. www.gerjans.nl


Het Groene Wout

Wij zijn Jelmer en Gerda den Hartog. Wij zijn in het bezit van 4 prachtige dochters van 8 jaar, 5 jaar, 4 jaar en 1  jaar. Beiden zijn we afkomstig uit de Alblasserwaard. Gerda is geboren en getogen op deze boerderij, die wij aangepast hebben voor Bed and Breakfast. Naast het putten van inspiratie uit het eigen bedrijf werkt Jelmer op een christelijke vmbo  school in Ottoland. Gerda werkt inmiddels fulltime thuis in de Bed and Breakfast.

Lees verder

Informatie

Noordzijde 48a
2977 XA Goudriaan

T. 0183-511661
E. info@hetgroenewout.nl
W. www.hetgroenewout.nl


W. de Graaf Installatiebedrijf

W. de Graaf Installatiebedrijf BV is opgericht op 1 januari 1997 en is gevestigd in Oud-Alblas.

Wij zijn een allround bedrijf, dat u graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, van een dakreparatie tot nieuwe goten en van een extra radiator tot een complete cv-installatie. En dan hebben we nog lang niet alle mogelijkheden genoemd.

Lees verder

Informatie

Oosteinde 47
2969 AT Oud-Alblas

T. 0184-693020
E. info@wdegraafinstallatiebedrijf.nl
W. www.wdegraafinstallatiebedrijf.nl


ETB van Houwelingen

ETB Van Houwelingen: al tientallen jaren een vertrouwde naam in de Alblasserwaard. Product van service en vakmanschap. Van ondernemingszin en doorzettingsvermogen. Het meten en boren, monteren en testen, hun hele optreden wekt vertrouwen. De mensen van ETB Van Houwelingen zijn op hun taak berekend.

Lees verder

Informatie

Graafdijk Oost 30a
2973 XB Molenaarsgraaf

T. 0184 - 64 25 00
E. mail@etbvh.nl
W. www.etbvh.nl


Haarstudio Corrie

Wij zijn al jaren een vertrouwd gezicht in winkelcentrum de Molenwaard.

Je kunt bij ons terecht voor een nieuw kapsel,  maar ook voor een stukje gezelligheid!

Wij vinden het omgaan met mensen ontzettend leuk, en zeker als ze gelukkiger de deur uit gaan.

En daar hoort natuurlijk ook een stukje ondernemen bij….

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 5E
2973 AB Molenaarsgraaf

T. 0184 641 880
E. haarstudio-corrie@hetnet.nl
W. https://haarstudiocorrie.nl


Haarstudio Corrie

Wij zijn al jaren een vertrouwd gezicht in winkelcentrum de Molenwaard.

Je kunt bij ons terecht voor een nieuw kapsel,  maar ook voor een stukje gezelligheid!

Wij vinden het omgaan met mensen ontzettend leuk, en zeker als ze gelukkiger de deur uit gaan.

En daar hoort natuurlijk ook een stukje ondernemen bij….

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 5E
2973 AB Molenaarsgraaf

T. 0184 641 880
E. haarstudio-corrie@hetnet.nl
W. https://haarstudiocorrie.nl


Hacodiening BV

Hacodiening B.V. is al meer dan 30 jaar uw professionele partner op ICT gebied.

Alles van computer hardware tot het compleet inrichten en onderhouden van servers, telefonie, camerasystemen, computerbeveiliging en online backup oplossingen.

Wij leveren advies op maat, afgestemd op uw ICT wensen voor nu en gericht op de toekomst. Dit alles zodat u zich kunt richten op wat u het beste en liefste doet... ondernemen in uw branche.

Lees verder

Informatie

Manmakerweg 11
2971 VP Bleskensgraaf

T. (+31)(0)180 712500
E. info@hacodiening.nl
W. www.hacodiening.nl


Het Hazendonkje Kinderdagverblijf

Het Hazendonkje staat voor professionele groene kinderopvang in de Alblasserwaard. Op onze dagverblijven in Molenaarsgraaf en Schelluinen krijgen de kinderen naast professionele kinderopvang ook de mogelijkheid om kennis te maken met de uitdagende buitenruimte en leren ze genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Lees verder

Informatie

Kweldamweg 3b
2973 LA Molenaarsgraaf

T. 0184-649184
E. info@hethazendonkje.nl
W. www.hethazendonkje.nl


Hoogendoorn

De Vuilendam in Ottoland heeft al bijna vijftig jaar een plek waar kaasliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Wat begon als een kaaspakhuis, groeide uit tot een winkel vol kaas- en broodsoorten en andere lekkernijen. Wij verkopen nog steeds boerenkaas, maar ook Italiaanse en Franse kazen, diverse soorten wijn en noten. Ook zijn aan het assortiment broodsoorten en gebak toegevoegd. Verse croissants, koekjes, stokbrood en diverse soorten wit en bruin brood worden ieder dag vers gebakken door bakkerij van der Grijn uit Groot-Ammers.

Lees verder

Informatie

Damseweg 113
2975 LG Ottoland

T. 0184 64 14 28
E. kaaswinkeltje@hotmail.com
W. www.kaaswinkeltjehoogendoorn.nl


Van den Heuvel Dairy and Food Equipment

Supplier for dairy and food processing industry world-wide. Van den Heuvel Dairy & Food Equipment is a world-wide known supplier of high quality dairy machinery and processing equipment for the production and storage of dairy products (milk, cheese, butter, yoghurt, curds, kefir) and liquid foodstuff. Our equipment, from single components for dairy machines to entire production lines, comprises of custom-made expert work and complies with the latest European directives.

Lees verder

Informatie

Graafdijk Oost 23
2973 XB Molenaarsgraaf

T. 0184-641266
E. nico@heuvelzuivelmachines.nl
W. www.dairyandfoodequipment.com


Van Hoorne

Het bedrijf dat in 2003 begon met het produceren van theatervoorstellingen voor het hele gezin behoort inmiddels tot de top 3 van Nederlandse familie-entertainmentproducenten. Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 kinderen en hun (groot)ouders de theatervoorstellingen en live-events in Nederland en België. Van Hoorne Entertainment heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van live-entertainment voor Attractie- en Recreatieparken. Naast de standaard minishows en Meet & Greets met bekende tv-karakters ontwikkelt het productiehuis ook totaalbelevingsconcepten op maat. Alle producten, vanaf het concept tot aan de scripts, muziek, decors en kostuums worden in eigen huis gecreëerd en volledig afgestemd op uw wensen.

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 5
2973AN Molenaarsgraaf

T. 0184 417 066
E.
W. www.vanhoorneentertainment.nl


Van Hoorne Onderhouds- en Klusbedrijf

Van Hoorne Onderhouds- en Klusbedrijf is een klusbedrijf in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is opgericht in 1997 en is onder andere actief in het aan- en verbouw van woningen, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, beschoeiingen, erfafscheiding en straatwerk. Alles wat werk is wordt aangepakt.

Bij elke klus is Ton of Ronald zelf aanwezig, eventueel met ingehuurd personeel, zodat de lijnen kort blijven en er altijd een vast aanspreekpunt is.

Lees verder

Informatie

Graafdijk Oost 26
2973 XB Molenaarsgraaf

T. 0184 – 64 21 20
E. ronald@klusbedrijfvanhoorne.nl
W. www.klusbedrijfvanhoorne.nl


De ID winkel

In onze winkel vindt u diverse hobby-artikelen, onze nieuwe cadeau-artikelen, sokkenwol, handwerkartikelen, tijdschriften, etc. Wij wensen u veel kijkplezier en zien u graag in onze winkel verschijnen.
U kunt bij ons ook bestellen. 

Lees verder

Informatie

Graafdijk Oost 49
2973 XC Molenaarsgraaf

T. 0184 642995
E. info@idwinkel.nl
W. www.idwinkel.nl


IJzerman Tweewielers

1903 is IJzerman2wielers een begrip op de Vuilendam in Brandwijk en de Alblasserwaard. De 4 generaties IJzerman volgde elkaar op en bouwde een naam op in fietsend Alblasserwaard. IJzerman heeft de bekende fietsmerken Alpina, Batavus, Cortina, Gazelle, Loekie, Raleigh, Sparta en Giant, maar is vooral bekend voor zijn uitstekende service zoals zadelmeting, bodyscanning, fietsverzekering, fietsreparatie, leenfietsen, fiets inruilen en service & onderhoudspakket. 

Lees verder

Informatie

Damseweg 97
2974 VB BRANDWIJK

T. 0184 64 14 83
E. winkel@ijzerman2wielers.nl
W. www.ijzerman2wielers.nl


Insigne

Insigne B.V. is een full-service kunststofspuitgietbedrijf, dat beschikt over een eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling en matrijzenmakerij. Uw productidee met de bijbehorende eisen wordt door de ontwerp- en ontwikkelingsafdeling vertaald naar een 3D-productconcept met een bijbehorend materiaaladvies. 

Opgericht in 1961 biedt Insigne B.V. inmiddels ruim 50 jaren gedegen kennis en ervaring op kunststofgebied.

Lees verder

Informatie

Manmakerweg 1
2971 VP Bleskensgraaf

T. 0184 697200
E. info@insigne.nl
W. www.insigne.nl


FA. Jongeneel

Fa. Jongeneel BV in Molenaarsgraaf is ca. 30 jaar geleden opgericht door Gerrit Jongeneel. Van rioleringen ontstoppen, reinigen, met een camera inspecteren, met nevel onderzoeken, aanleggen en repareren, tot het onderhouden of renoveren van grote en kleine pompgemalen en besturingen hiervan, Fa. Jongeneel BV heeft er een jarenlange ervaring in opgebouwd.

Tevens worden er werken uitgevoerd zoals het uitgraven van bouwputten, het zetten van beschoeiingen en damwanden, het uitvoeren van straatwerken waar een goed onderhouden machinepark voor aanwezig is. Ook wordt er nog steeds agrarisch loonwerk uitgevoerd.

Lees verder

Informatie

Kerkepad 7
2973 AR Molenaarsgraaf

T. 0184 64 12 59
E. fajongeneel@hetnet.nl
W. www.fajongeneel.nl


Jamo

Jamo B.V. is heden een flexibel, stabiel groeiend bedrijf. Wij zijn actief in zowel verkoop, verhuur en onderhoud van machines voor de agrarische sector, aannemerij, intern transport, compostverwerking en tuin & park. Hiernaast heeft Jamo een eigen lease b.v. om het een en ander financieel en operationeel aan te kunnen bieden.

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 8
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0184-642112
E. info@jamo-lmb.nl
W. www.jamo-lmb.nl


Jan de Krijger

Ik ben Jan de Krijger en woon sinds augustus 2016 in Oud-Alblas en wil graag mede ondernemers leren kennen in mijn nieuwe woongebied. Ik heb een universeel autobedrijf in Zwijndrecht en ben al mijn hele werkzame leven zelfstandig ondernemer. Netwerken, samenwerken en elkaar omzet gunnen is voor mij een belangrijk gegeven.

Lees verder

Informatie

Christiaan Hugensstraat 23
3331 EA Zwijndrecht

T. 078-7440104
E. jan@jandekrijger.nl
W. www.jandekrijger.nl


Joba Cars

JOBA CARS BV is sinds 1976 actief in de bedrijfsautobranche met in- en verkoop en onderhoud van alle merken.

Wij leveren naast occasions ook nieuwe personen- en bedrijfsauto's.

Bij ons kunt u ook terecht voor export- en douanedocumenten en eventueel een autofinanciering.

Ons bedrijf is RDW-erkend sinds 1976.

Lees verder

Informatie

Lubbertjesweg 2
2975 BX Ottoland

T. 0183 - 58 25 55
E. info@jobacars.nl
W. www.jobacars.nl


Jongeneel Advocaten

De ondernemingspraktijk van Jongeneel Advocaten ondersteunt zakelijke klanten en instellingen: van MKB tot grootbedrijf. Onze cliënten zijn vaak afkomstig uit: het vastgoed, de scheepsbouw, de zorg. 

De juristen van Jongeneel Advocaten kunnen u adviseren op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Of u in een gerechtelijke procedure op een proces vertegenwoordigen. Maar bovenal richten wij ons op preventie: door de juridische aspecten goed inzichtelijk te maken, kunnen risico’s en geschillen worden vermeden.

Lees verder

Informatie

Dr. Langeveldplein 20
3361 HE Sliedrecht

T. 0184-418433
E. info@jongeneel.net
W. www.jongeneel.net


Jumbo Meijerink

Sinds 21 september 2016 zwaaien wij, Daan en Marianne Meijerink, als franchisers de scepter in de Jumbo supermarkt te Molenaarsgraaf. Wij hebben beiden ruime winkelervaring en kunnen deze prima gebruiken in onze eigen supermarkt.

De Jumbo aan de Dorpsstraat staat voor kwaliteit en passie. De slogan is niet voor niets: Uw boodschappen …, onze passie. De missie die ontwikkelt is wordt in onze Jumbo als volgt weergegeven:  Jumbo Meijerink in Molenaarsgraaf wil de beste supermarkt voor klanten en medewerkers zijn. Door maximale service wordt elke consument dagelijks naar tevredenheid geholpen. Met onze bezorgservice zijn we ook in staat om steeds meer bedrijven van dienst te zijn. 

Wij hopen u regelmatig in onze winkel te ontmoeten en als u vragen hebt dan hebben wij een luisterend oor.

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 5A
2973 AB Molenaarsgraaf

T. 0184 – 641 901
E.
W. www.jumbo.com/content/jumbo-molenaarsgraaf-jumbo-meijerink/


Jungheim Boomkwekerijen

Jungheim Boomkwekerijen is dé kwekerij van kleinfruit bij uitstek.
Door onze jarenlange ervaring kweken wij producten van topkwaliteit. Met onze medewerkers staan wij garant voor de productie van onze gewassen.
 

Lees verder

Informatie

Haringweg 3A
2975 LB Ottoland

T. 0184-641867
E. info@jungheimboomkwekerijen.nl
W. www.jungheimboomkwekerijen.nl


Juridisch Adviesbureau Blom

De werkwijze van Juridisch Adviesbureau Blom is uniek. Veel juridische adviesbureaus en advocatenkantoren adviseren aan de achterkant. Dat wil zeggen, als het probleem al is ontstaan. Juridisch adviesbureau Blom adviseert aan de voorkant. Met zijn meer dan dertig jaar lange ervaring in het arbeids- en ondernemingsrecht heeft  Michel Blom ondervonden, dat deze benadering het beste werkt.

Daarom heeft hij gekozen voor de methode van  legal screening. Op deze wijze  wordt een blauwdruk gemaakt van uw bedrijf.  

Door deze blauwdruk samen door te lopen, komt een  scala van vraagstukken naar boven, zoals het personeelsbeleid (waaronder ontslag, re-integratie bij arbeidsongeschiktheid, arbeidsvoorwaarden), contracten op allerlei gebied, algemene voorwaarden voor inkoop en verkoop, aansprakelijkheid voor uw product of dienstverlening, verzekeringen, de huisvesting of organisatie van uw bedrijf, alsmede fiscale vraagstukken.

Juridisch adviesbureau Blom kan door middel van deze legal screening problemen voorkomen en dat is toch prettiger dan deze op te lossen.

Als er toch vragen of problemen ontstaan, dan heeft Juridisch adviesbureau Blom een team van specialisten klaar staan,  die vanuit hun vakgebied een heldere en werkbare oplossing bieden dan wel uw vragen kunnen beantwoorden. Juridisch adviesbureau Blom is daarbij voor u het centrale aanspreekpunt.

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 96
2977 XC Goudriaan

T. 06 53257647
E. juridischadviesbureaublom@gmail.com
W.


De Kleine Bazar

De Kleine Bazar is het vertrouwde adres voor al uw vuurwerk. De voorverkoop zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden in de verkoopruimte van "De Kleine Bazar". U kunt uw bestelling bij ons contant of met pin betalen.

Lees verder

Informatie

Kerkstraat 25a
2971 AK Bleskensgraaf

T. 06-53573552
E.
W. www.dekleinebazar.nl


De Krom

In het hartje van de Alblasserwaard, in een kromming van het riviertje de Alblas, staat een uitspanning die alom bekend is als "Nel in de Krom". 

Het café bestaat sinds 1861 en is in handen van familie de Heer die het Oud-Hollandse café hebben uitgebouwd tot Café-Restaurant-Terras. Met een geheel vernieuwde serre.

Lees verder

Informatie

Oosteinde 6
2969 AS Oud-Alblas

T. 0184 691 282
E. info@dekrom.info
W. www.dekrom.info


KaapZ

KaapZ gelooft in participatieve processen bij organisatieverandering en gebiedsontwikkeling. Wij hebben ervaren dat, wanneer je mensen in hun waarde laat en vertrouwt op hun deskundigheid, zij in staat zijn datgene te doen wat nodig is. Daarom creëren wij gestructureerde en veilige omgevingen waarin bestuurders, leidinggevenden en medewerkers met elkaar in gesprek kunnen gaan over de opgave waar zij voor staan.

Lees verder

Informatie

Damseweg 49
2975 LG Ottoland

T.
E. info@kaapz.nl
W. www.kaapz.nl


KnowWhy

Bij KnowWhy staat het platteland centraal. Wij helpen plattelandsondernemers met innoveren, met waarde toevoegen voor de omgeving. Overheden adviseren wij bij het vormgeven van beleid.
Op die manier willen wij een bijdrage leveren aan een vitaal platteland. 

Ons team bestaat uit Nils den Besten, Marieke Kok, Manouk Sloothaak en Janneke Brandwijk. Nils is een internationaal georiënteerde agroconsultant èn boer. Marieke heeft jarenlange ervaring als projectcoördinator plattelandsontwikkeling. Manouk is projectleider en brengt innovatieve projecten van idee tot uitvoering. Janneke leidt de administratieve processen in goede banen. 

Wil je meer weten bezoek dan eens onze website, of volg onze facebookpagina. Maar nog leuker vinden we het als je gewoon even belt! Tot ziens bij KnowWhy. 

Facebook: https://www.facebook.com/KnowWhy.KNOWtes/
Twitter: https://twitter.com/We_KnowWhy 

Lees verder

Informatie

Postbus 7
2971 XD Bleskensgraaf

T. 06 – 39454797
E. info@knowwhy.nl
W. www.knowwhy.nl


Kool & Van den Toren

Dé makelaardij van Alblasserwaard. Voor verkoop of aankoop van woningen. Voor taxaties kunt u uiteraard ook bij Kool & Van den Toren, makelaars & taxateurs terecht.

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 65 a
2969 AD Oud-Alblas

T. 0184-691566
E. info@koolvandentoren.nl
W. www.koolvandentoren.nl


Kooyman Eigen Huis

Als u een huis zoekt, uw woning wilt verkopen, plannen heeft een hypotheek af te sluiten of beter verzekerd wilt zijn, kunt u in de Alblasserwaard niet om Kooyman Eigen Huis heen. Kooyman is in deze regio een begrip waar u jarenlange ervaring vindt en persoonlijke service. Op al die gebieden expertise onder één dak.Bij Kooyman Eigen Huis draait het om u. Samen met u kijken we naar het droomhuis, de huizenzoeker, de hypotheek, de taxatie of de verzekering die bij u past. Dat is altijd persoonlijk maatwerk. Niet alleen in het advies dat we geven, maar bijvoorbeeld ook in begeleiding bij bezichtigingen of onderhandelingen, de administratieve afhandeling en het maken van presentatiemateriaal van uw pand door onze eigen PR- en reclameafdeling. Wij maken dan ook graag vrijblijvend kennis met u!

Lees verder

Informatie

Kerkstraat 1
2969 AJ Oud-Alblas

T. 0184 69 17 73
E. oudalblas@kooyman.com
W. www.kooymaneigenhuis.nl


Kraaijenbrink Metsel- en Onderhoudsbedrijf

Metsel- en Onderhoudsbedrijf in Bleskensgraaf

Lees verder

Informatie

Van Beukelaarweg 22
2971 AK Bleskensgraaf

T. 0184-692937
E.
W.


Autobedrijf van der Lee

Autobedrijf van der Lee B.V. is al 23 jaar actief op het gebied van in- en verkoop van jonge personenauto's en bedrijfswagens. 

Door samen te werken met grote toeleveranciers kunnen wij snel inspelen op de huidige markt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, wij leveren alleen auto's waar wij achter staan. Middels onze afleverpakketten kunnen wij u een voorstel op maat maken, met de daarbij behorende service en garanties. 

Staat uw auto bedrijfswagen niet in onze voorraad, neem dan contact met ons op zodat we onder een genot van een bakje koffie uw wensen kunnen bespreken

Lees verder

Informatie

Hofwegen 15a
2971 XA Bleskensgraaf

T. 0184-693024
E. info@autobedrijfvanderlee.nl
W. www.autobedrijfvanderlee.nl


LBS

LBS wil elk project slim aanpakken. Door met creatieve en praktische oplossingen te komen op het gebied van branding en signing pakken we jouw huisstijl grondig beet. Binnen bereik en budget.

Lees verder

Informatie

Abbekesdoel 5A
2971 VA Bleskensgraaf

T. 06 29518617
E. info@lbs.nl
W. www.lbs.nl


Lief Lifestyle

Al meer dan 10 jaar runde Yvonne Woudstra, samen met haar man John van den Herik, een baby- en kinderkleding groothandel toen ze begin 2005 graag iets ’kleins’ en ’eigens’ wilde opzetten. Vanaf de eerste dag was de winkel een groot succes en kwamen er mensen uit heel Nederland naar dit nieuwe winkeltje. Om het lief! gevoel optimaal neer te zetten, zijn er vanaf 2006 diverse eigen lief! winkels geopend en vanaf 2007 is de webwinkel geopend. Sinds november 2013 heeft lief! de deuren geopend van de unieke lief! lifestyle conceptstore. Deze winkel heeft een oppervlakte van maar liefst 1.000 vierkante meter en bevindt zich in Sliedrecht. Voor het eerst is het gehele assortiment te bewonderen onder één dak. De consument kan hier de ultieme lief! beleving ervaren.  

Lees verder

Informatie

Graafdijk West 28
2973 XE Molenaarsgraaf

T. 0184 - 430751
E. info@lieflifestyle.nl
W. www.lieflifestyle.nl


Linq Solutions

Specialisten op onder andere het gebied van telefonie, wireless netwerken en glasvezeltechnieken. Of het nu gaat om het koppelen van ethernet-netwerken (DSL, Fibre, of (long-range) straalverbindingen met of zonder Licenties), (VOIP)telefooncentrales, RS 232-, of RS 485-verbindingen, Linq Solutions is van alle markten thuis. Onze geïntegreerde aanpak biedt veel voordelen. Alle onderdelen van het traject worden op elkaar afgestemd. We staan u bij met onafhankelijk advies, ontwerp, engineering, de aanleg, meten, testen en servicen van uw ICT-infrastructuur.U heeft altijd één aanspreekpunt en bent verzekerd van een soepel, geolied en transparant proces.

 Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! 

Lees verder

Informatie

Gijbelandsedijk 36a
2974 VD Brandwijk

T. 088 5467000
E. info@linqsolutions.nl
W. www.linqsolutions.nl


Van Leussen Van den Broek Notarissen

Van Leussen Van den Broek Notarissen streeft ernaar zijn cliënten niet alleen een scherp tarief, maar tevens een alles inclusief tarief te bieden, zodat u van tevoren exact weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Wij doen u graag per omgaande een offerte. U kunt deze aanvragen via het formulier op de tarievenpagina, maar u kunt ons uiteraard ook even bellen. Wij helpen u dan direct!

Lees verder

Informatie

Graafdijk-Oost 11a
2973 XA Molenaarsgraaaf

T. 0183-631000
E. info@leussenbroek.nl
W. www.leussenbroek.nl


Hoveniersbedrijf Martin Meerkerk

Landschap en natuur zijn onze inspiratie. Dat zijn de elementen die we in onze tuinen terug willen vinden. Geen kitsch, geen overdaad, maar eerlijke tuinen waarin u zich thuis voelt!

Lees verder

Informatie

Graafdijk West 32
2973XE Molenaarsgraaf

T. 0184-642787
E. info@mm-tuinen.nl
W. www.mm-tuinen.nl


Meer-Waerde

Wij brengen dagelijks advies uit aan ondernemers en particulieren over hun huidige en toekomstige fiscale positie. Met onze fiscale check brengen we overzichtelijk in beeld hoe u belasting kunt besparen. Onze vakspecialisten zoeken actief naar mogelijkheden om uw belastingdruk te verlagen en doen meer dan het indienen van een belastingaangifte alleen. De wet- en regelgeving verandert snel. De adviseurs van Meer-Waerde volgen alle ontwikkelingen op fiscaal, juridisch en economisch gebied op de voet.

Lees verder

Informatie

Energieweg 8a
4231 DJ Meerkerk

T. 0183-353550
E. meerkerk@meer-waerde.nl
W. www.meer-waerde.nl/


Mondzorg Graafstroom

Mondzorg Graafstroom is een jonge, frisse tandartsenpraktijk midden in de Alblasserwaard.
In de praktijk wordt de algemene tandheelkunde beoefend door 3 tandartsen, met daarnaast als specialismen endodontie (wortelkanaal behandelingen) en esthetische tandheelkunde (het uiterlijk verfraaien van het gebit).
Verder is er veel aandacht voor het voorkomen van gaatjes en/of tandvleesproblemen en het bereiken van een goede mondhygiëne.
Het is een gezellige dorpspraktijk met een hecht team, waarbij kwaliteit en service voorop staan.
 

Lees verder

Informatie

Prins Clausstraat 2
2974 bl Brandwijk

T. Telefoon
E. info@mondzorggraafstroom.nl
W. www.mondzorggraafstroom.nl


Montapacking

Montapacking is een logistiek bedrijf wat zich richt op  de afhandeling van orders die via internet worden besteld.  Dit begint bij de IT achter de webshop, slim voorraadbeheer, opslag, picking&packing, verzending, retourenverwerking tot en met het verzorgen van  de klantenservice voor webshops. 

Montapacking onderscheidt zich in deze markt door de zeer hoge mate van automatisering en verzorgt de complete (wereldwijde) afhandeling van webshopbestellingen voor ca. 200 webshops. Online bestellingen die tot middernacht worden geplaatst worden standaard de volgende morgen afgeleverd binnen Nederland.

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 19
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0183-610450
E. info@montapacking.nl
W. www.montapacking.nl


Mourik Groenprojecten

Wij denken graag met u mee en geven u graag advies op maat. Voor de aanleg van uw tuin nemen wij graag alle tijd. Van te voren vindt er een persoonlijk gesprek plaats, waarin uw wensen en ideeën worden besproken. Vanuit onze ervaring geven wij u hierbij praktische ideeën en adviezen. Daarnaast vereist elke tuin onderhoud. Bij de ene tuin is dit onderhoud wekelijks nodig, bij een andere tuin om het half jaar. Mourik Groenprojecten onderhoudt elke tuin; voorjaarssnoei, wintersnoei, wij doen het allemaal.

Lees verder

Informatie

van Beukelaarweg 37 K
2971 VL Bleskensgraaf

T. 0184 692936
E. info@mourik-groenprojecten.nl
W. www.mourik-groenprojecten.nl


Nationale Bomenbank

De Nationale Bomenbank is sinds 1972 actief op het gebied van boomverplanting, boomverzorging en onderzoek. Op het gebied van het verplanten van grote bomen is de Nationale Bomenbank marktleider. Tot onze klantenkring behoren gemeenten, provincies en andere overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.

Lees verder

Informatie

Abbekesdoel 22A
2971 VA Bleskensgraaf

T. 0184 - 69 89 89
E. info@nationalebomenbank.nl
W. www.nationalebomenbank.nl


Van Niekerk V&M Consultancy B.V.

Ik ben een onafhankelijke adviseur met een achtergrond in de petrochemische industrie. Mijn advieswerkzaamheden richten zich op de ondersteuning van bedrijven (m.n. de petrochemische industrie) op het gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit en project management.

Lees verder

Informatie

Noordzijde 30
2969 AR Oud-alblas

T. 0621209289
E. hanvanniekerk@vanniekerkconsultancy.nl
W. www.vanniekerkconsultancy.nl


Ontwerpstudio G.O.

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van:
uitleg-animaties, infographics en corporate identity’s.

Uitleg-animaties 2D & 3D

Uitleg-animaties, zetten uw complexe dienst of product om in bewegend beeld. Beeld wordt over het algemeen beter door mensen onthouden dan het lezen van tekst. Ook zijn mensen eerder geneigd te klikken op een filmpje, wat gelijk uw online vindbaarheid en zichtbaarheid vergroot.

Infographic

In een Infographic geeft uw complexe data weer in één beeld. Het onderwerp en uw boodschap zijn direct duidelijk. Wanneer u de infographic in uw huisstijl laat ontwerpen, is ook direct duidelijk dat u de afzender bent.

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 96
2977 XC Goudriaan

T.
E. info@ontwerpstudiogo.nl
W. www.ontwerpstudiogo.nl


Optima Uitzendburo

Optima Uitzendburo heeft haar wortels in de Alblasserwaard en is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig bouw- en technisch personeel. Door onze grote kennis van en ervaring in de diverse sector zijn wij in staat de hoogste kwaliteit en ondersteuning te bieden aan zowel opdrachtgevers als flexkrachten. Transparantie, betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze organisatie en werkwijze. Optima voldoet aan alle wettelijke en sociale verplichtingen. Zo weet u wat u aan ons heeft!

Lees verder

Informatie

Kade 40-42
3371 EP Hardinxveld-Giessendam

T. 0184 675489
E. info@optimauitzendburo.nl
W. www.optimauitzendburo.nl


Peekstok IT

Meer dan 10 jaar geleden is IT bedrijf Peekstok IT opgericht. In die 10 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest, zowel in de branche als binnen het bedrijf. De focus van IT bedrijf Peekstok IT is echter altijd hetzelfde gebleven: "Ondernemers en managers ontzorgen door de bedrijfsprocessen aanzienlijk te vergemakkelijken"

Dagelijks uren verliezen word je beu. Zonder efficiënte bedrijfsprocessen is dit echter waar u dagelijks mee bezig bent: uren verliezen. Zeker in deze tijd, waar binnen het MKB elke procent marge telt, kan uw onderneming zich dit niet veroorloven. IT bedrijf Peekstok IT heeft voor u de oplossing.

Lees verder

Informatie

Abbekesdoel 5
2971 VA Bleskensgraaf

T. 0184 69 46 48
E.
W. www.peekstok-it.nl


ProcessMinded

Lees verder

Informatie

Dorpsstraat 17
2973 AB Molenaarsgraaf

T. 0184 77 46 70
E.
W.


Procount

Procount  voorziet het midden- en kleinbedrijf in de Alblasserwaard en Vijfherenlanden van jaarrekeningen, fiscaal en bedrijfseconomisch advies. Naast advisering verzorgt het accountantskantoor administratieve dienstverlening, financieel interim management en salarisadministratie. Van doorgewinterde ondernemers tot starters, iedereen kan bij Prócount terecht.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij de ruim 20 medewerkers van Prócount hoog in het vaandel.  Door altijd klaar te staan voor onze klanten en open en eerlijk te communiceren, kunnen wij ze het beste helpen. Wilt u weten wat Prócount voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Olaf van de Poll, hij vertelt u er graag meer over!

Lees verder

Informatie

Energieweg 8a
4231 DJ Meerkerk

T. Tel.: 0183 - 35 35 35
E. meerkerk@procount.nl
W. http://www.procount.nl


Prom’es

EventSupplies.nl is een onderdeel van PROM'ES b.v.; een zelfstandige organisatie die zich al ruim 15 jaar bezig houdt met het produceren en leveren van startnummers, medailles en andere zaken, gericht op een vlekkeloze organisatie van voornamelijk hardloop- en fietsevenementen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een accurate en dienstverlenende opstelling van al onze medewerkers waarbij eerlijkheid en betrokkenheid kernwaarden zijn. Wij zijn blij met iedere order, maar wij zijn pas tevreden als ú volledig tevreden bent. Onze klanten waarderen onze aanpak en open communicatie. Hierdoor doen wij met velen van hen dan ook al jarenlang plezierig zaken.

Lees verder

Informatie

Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf

T. 0184 642288
E. info@eventsupplies.nl
W. www.eventsupplies.nl


Rabobank Merwestroom

Rabobank Merwestroom is een coöperatieve bank van en voor mensen. Al meer dan 100 jaar werken we vanuit het principe 'samen staan we sterker'. We willen u dan ook graag helpen bij het verwezenlijken van uw ambities.

Lees verder

Informatie

Peulenstraat 154
3371AR Hardinxveld-Giessendam

T.
E.
W.


Rijkus Krabbendam

Al 30 jaar strateeg en conceptmaker. Maar ook niet vies van projectverantwoordelijkheid waarbij hij samen met zijn netwerk zorgdraagt voor de realisatie van de concepten. Met ruime ervaring in communicatiestrategie, direct marketing, sales promotion en event management worden zeer uiteenlopende communicatieprojecten gerealiseerd.

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 96
2977 XC Goudriaan

T. 06 51585326
E. info@rijkuskrabbendam.com
W. www.rijkuskrabbendam.com


Roest Vakgarage

U kunt bij ons al 35 jaar terecht voor alles wat met uw auto te maken heeft. Van éénmanszaak naar een BV. Van handelsbedrijf naar full-service autobedrijf. Van 1 naar 16 medewerkers. Vroeger lag de nadruk alleen op verkoop van auto’s, inmiddels zijn de werkplaats en de after-sales minstens zo belangrijk.In onze werkplaats kunnen wij elke auto onderhouden en repareren. Op onze ruime locatie staan momenteel +/- 90 auto’s voor de verkoop.

Lees verder

Informatie

Postkade 172a
2977AG Goudriaan

T. 0183-581229
E. info@vakgarageroest.nl
W. www.vakgarageroest.nl


Romeijn

Wij pakken zaken anders aan. Bij Circuit Romeijn concentreren wij ons namelijk op het het menselijke aspect van een zakelijke relatie. In de hectische wereld van steeds veranderende 
technieken en razendsnelle communicatie vormt Circuit Romeijn een punt van rust en vertrouwen. 
In onze visie staat het contact met de klant centraal. Het verlenen van uitmuntende technische service zal nooit onze belangrijkste boodschap zijn. 
In onze beleving is een voortreffende technische behandeling namelijk een vanzelfsprekende basisvoorwaarde.

Lees verder

Informatie

A 66
2975 BC Ottoland

T. 0184-642023
E. info@circuitromeijn.nl
W. www.romeijn.nl


Antonie Snijder Schilder en onderhoud

Lees verder

Informatie

Lekdijk 351
2957 CM Nieuw-Lekkerland

T. 06-27191104
E.
W.


Schaapskooi Ottoland

Schaapskooi Ottoland biedt u de mogelijkheid te recreëren in een unieke omgeving. Van knapzakwandeltochten met de herder tot overnachtingen in de bed & breakfast. 

In de schaapskooi willen wij  u het leven met de dieren en de natuur in de omgeving van onze schaapskooi laten beleven. Door het hele jaar heen groeien we vanaf de geboorte van de lammetjes naar het volwassen schaap.

Bij ons in de schaapskooi mag u tijdens de lammertijd de schaapherder helpen, en van mei tot en met september zijn er volop mogelijkheden om met de schaapherder op pad te gaan met de kudde in het achterliggende polderlandschap.

Lees verder

Informatie

A 89
2975 BD Ottoland

T. 0184 - 642293
E. info@schaapskooiottoland.nl
W. www.schaapskooiottoland.nl


Schrier-Jansen Beheer b.v.

Vele jaren is garage Jansen in Molenaarsgraaf als Mazda dealer lid geweest van deze ondernemersvereniging. Toen Herman en Tineke Schrier in 1996 besloten het bedrijf te vestigen in Alblasserdam werd uiteraard dit lidmaatschap beëindigd.

Een aantal jaren geleden is het Mazda bedrijf verkocht en is de onderneming Schrier-Jansen Beheer bv  –die zich voornamelijk bezig houdt met onroerend goed -  gevestigd in Molenaarsgraaf, de woonplaats van Herman en Tineke.

Voldoende reden om zich weer aan te sluiten bij Ondernemersvereniging De Graafstroom.

Lees verder

Informatie

Graafdijk West 29a
2973 XE Molenaarsgraaf

T.
E.
W.


A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf

A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoud met de verhuur van kranen, grondverzet- en recyclingmachines. Oprichter Arnold Tuytel is gestart met het verhuren van kranen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat dag en nacht bereikbaar is en u kan adviseren waar dat nodig is. Sinds de laatste jaren zijn we ook actief in het verhuren van recyclingmachines en het handelen in biomassa. Naast het huren van machines kunt u voor verschillende loonwerk activiteiten bij ons terecht. 

Met ongeveer dertig werknemers staan we voor u klaar om van iedere opdracht een succes te maken. Ook de veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het personeel is in bezit van VCA* en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties.

Lees verder

Informatie

Heiweg 3
2969 LC Oud-Alblas

T. 0184-694947
E. info@atuytel.nl
W. www.atuytel.nl


Technology Consultants

Sinds 1 juli 1973 richt TC zich op technisch advies en de daaruit voortvloeiende detachering van gekwalificeerde technische medewerkers naar in hoofdzaak bedrijven in de chemische, petro-chemische en offshore industrie. De medewerk(st)ers stellen hun kennis ter beschikking aan opdrachtgevers en worden daarbij actief ondersteunt door de stafmedewerkers buitendienst. De opdrachtgever is daardoor in staat knelpunten in de bedrijfsvoering op het gebied van personeelsbezetting en/of kennis en kunde op te lossen.

Lees verder

Informatie

Nieuwe Dam 1
2973 AH Molenaarsgraaf

T. 01846 47700
E. info@techcon.nl
W. www.techcon.nl


Timmerfabriek Gebrs Bos BV

Bos is een allround timmerbedrijf met focus op maatwerk.
Zowel interieur als exterieur. Eigenlijk kan alles. Van eenvoudig seriewerk tot complex meubelwerk of restauratieklussen. Sinds onze overgrootvader begin 1904 voor zichzelf begon is er veel veranderd. Nu zijn wij volop bezig met alternatieve, duurzame houtsoorten als Bamboe en Accoya. Zo is Bos doorontwikkeld tot een pragmatisch timmerbedrijf dat veel investeert in CNC gestuurde machines en ultramoderne spuitcabines. Maar één ding verandert nooit: onze passie voor hout en het feit dat wij nogal nauw kijken. Dat hebben we van onze overgrootvader: kwaliteit als traditie.

Lees verder

Informatie

Zuidzijde 152
2977 AM Goudriaan

T. 0183 - 583 583
E. info@tifabos.nl
W. www.tifabos.nl


Transportbedrijf J. Tukker

Lees verder

Informatie

Burgemeester van Steenbergenstraat 2
2975BR Ottoland

T. 06-53272416
E.
W.


Trefpunt Verenigingsgebouw

Stichting Verenigingsgebouw Oud-Alblas Gemeenschapscentrum Trefpunt

Lees verder

Informatie

Koningin Wilhelminalaan 1
2969AN Oud-Alblas

T. 0184 691622
E. info@trefpuntoudalblas.nl
W. www.trefpuntoudalblas.nl


TTA

TTA feels very strongly about equipment innovation, flexibility and commitment to service. Because of this, TTA has built a solid reputation among our customers who are based all over the globe.

Understanding our customers and their needs, we are able to design and produce equipment for handling and selection of young plants that conform to our customer’s wishes and even exceed their demands.

Lees verder

Informatie

Van Beukelaarweg 45
2971 VL Bleskensgraaf

T. 0184 69 11 05
E. info@tta.eu
W. www.tta.eu


Tuincentrum J.A. Bot

Lees verder

Informatie

Graafdijk Oost 20
2973XB Molenaarsgraaf

T. 0184 641692
E.
W.


Unive Rivierenland

Wij zijn dé regionale totaaladviseur voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Wij staan klaar om u van deskundig en passend advies te voorzien. Als onderlinge verzekeraar zijn er een aantal kernwaarden, die Univé Rivierenland onderscheidend maakt ten opzichte van andere verzekeraars. 

 • Ervaring en omgang
 • Vertrouwen
 • Meerwaarde 
 • Dienstverlening
 • Bovengemiddelde scores
Lees verder

Informatie

Postbus 113
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 65 85 55
E. rivierenland@unive.nl
W. www.unive.nl/rivierenland


Van der Vegt

Van der Vegt al meer den 110 jaar een begrip op het gebied van:

¨              Smeedwerk

¨              Restauratie

¨              Stalen ramen en deuren

¨              Trappen, balustraden en hekwerken

¨              Constructie werk

Wij leveren geen massa productie maar unieke producten. Aan ieder project word persoonlijke aandacht besteed. Dit gebeurt bij ons in de werkplaats (Bleskensgraaf) op traditionele wijze. Niet machinaal, maar door een vakman die oog heeft voor detail en zijn vak werkelijk verstaat. De garantie op levensduur kunnen wij hierdoor met een glimlach garanderen.

Lees verder

Informatie

Manmakerweg 2
2971 VP Bleskensgraaf

T. 088-1652000
E. s.donker@vandervegt.nl
W. www.vandervegt.nl


Venis T.

Lees verder

Informatie

Noordzijde 31
2969 AR Oud-Alblas

T. 0184 691 971
E.
W.


Ventilatie Service Holland BV

Gezonde ventilatie in uw woning, laat uw systeem op tijd nakijken door de specialist

Ventilatie Service Holland BV is al meer dan 25 jaar actief in de installatie techniek en heeft zich nu gespecialiseerd in het onderhoud en vervangen van ventilatie systemen

Gezonde Ventilatie in uw woning:

 • Vermindert/voorkomt allergische reactie`s
 • Minimale kans op schimmel en bacteriën
 • Geen onnodige hoge stookkosten
 • Voorkom capaciteit verlies van uw ventilatie systeem

Wij werken voor:

 • Particulieren
 • Bedrijven/Kantoren
 • Scholen
 • Vereniging van Eigenaren
 • Woningbouw verenigingen
Lees verder

Informatie

Kerkstraat 22
2971 AL Bleskensgraaf

T. 0184 692609
E. info@ventilatieserviceholland.nl
W. www.ventilatieserviceholland.nl


Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Haarstudio Corrie


Wij zijn al jaren een vertrouwd gezicht in winkelcentrum de Molenwaard.

Je kunt bij ons terecht voor een nieuw kapsel,  maar ook voor een stukje gezelligheid!

Wij vinden het omgaan met mensen...

Lees verder