​​NU OF NOOIT GLASVEZEL IN MOLENWAARD! | Graafstroom

NU OF NOOIT GLASVEZEL IN MOLENWAARD!


Beste ondernemer,
 
Het is zo ver: Na een uitgebreide voorbereiding gaat per 1 februari de abonneewerving voor glasvezel in Molenwaard van start!
 
Namens Stichting Glasvezel Molenwaard nodigen wij u graag nogmaals uit voor de informatiebijeenkomst op 15 februari a.s. vanaf 20:00 uur bij Montapacking in Molenaarsgraaf. 


Tijdens deze bijeenkomst worden we volledig geïnformeerd over alle zakelijke aspecten van glasvezel en de pakketten die speciaal voor ondernemers door Stichting Glasvezel Molenwaard en haar providers worden geboden. Ook is er aandacht voor de mogelijkheid om te investeren in het glasvezelproject.
 
Het programma van de bijeenkomst is nu bekend:
 
20:00 uur Opening
20:10 uur Presentatie Solcon
20:30 uur Presentatie Bitbunker
20:50 uur Pauze
21:15 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
21:45 uur Investeren in glasvezel
22:00 uur Einde formele gedeelte
 
Er is volop gelegenheid om vooraf, tijdens de pauze en na afloop met de initiatiefnemers van Stichting Glasvezel Molenwaard en haar providers te spreken en uw specifieke vragen te stellen.
 
Graag tot 15 februari a.s.!

Bedrijfskantine Montapacking, Polderweg 19, Molenaarsgraaf

Zoeken in leden

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Technology Consultants


Sinds 1 juli 1973 richt TC zich op technisch advies en de daaruit voortvloeiende detachering van gekwalificeerde technische medewerkers naar in hoofdzaak bedrijven in de chemische, petro-chemische en...

Lees verder