​​Cultureel Festival Molenwaard | Graafstroom

Cultureel Festival Molenwaard


Op 29 augustus tot en met 2 september vindt er een groot spektakel plaats in Molenwaard: Het Cultureel Festival Molenwaard. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Festival Molenwaard mmv de Gemeente Molenwaard en een groot aantal horeca ondernemers uit de gemeente. Het doel van het festival is, om ons prachtige gebied meer op de kaart te zetten voor de rest van Nederland. Binnenkort start er een grote campagne om bekendheid te verkrijgen en natuurlijk kaarten te verkopen. 

Het festival bestaat uit grofweg twee onderdelen: van 19:00 uur tot 21:30 uur een culinaire markt waarbij de horeca zich presenteert met hapjes en drankjes rond een horecaplein. Het tweede onderdeel is een openlucht-theatervoorstelling “De Vogels van de Nacht”, een historische thriller in 3 bedrijven met veel licht, geluid en andere effecten. Het geheel vindt plaats in ‘Het Dalletje’ in Nieuwpoort. 

We zijn als organisatie op zoek naar bedrijven die het festival willen gebruiken om zichzelf te profileren en bijvoorbeeld een relatie-evenement er aan te koppelen door klanten en andere relaties uit te nodigen. Uiteraard willen we graag Molenwaardse ondernemers hiervoor de eerste mogelijkheid geven! 

Er zijn diverse pakketten beschikbaar: 

1.Hoofdsponsor van het gehele festival                  (o.a. 100 VIP-kaarten)

2.Dagsponsor die één van de dagen adopteert   (o.a. 50 VIP-kaarten)

3.Sponsor                                                                             (o.a. 10 VIP-kaarten)

 

Daarnaast wordt er een programmaboekje gemaakt waarin geadverteerd kan worden. 

Bijgaand de gedetailleerde informatie en de sponsormogelijkheden. 

Naast sponsoring willen we met zoveel mogelijk ondernemers uit Molenwaard e.e.a. realiseren. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar een beveiligingsbedrijf, verkeersregelaarsbedrijf, enz. 

Zouden we dit via de Ondernemersvereniging kunnen verspreiden of volgende week een moment kunnen vinden om dit te presenteren aan de ondernemers? 

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf


A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoud met de verhuur van kranen, grondverzet- en recyclingmachines. Oprichter Arnold Tuytel is gestart met het...

Lees verder