​​Bedrijfsbezoek | Graafstroom

Bedrijfsbezoek


Op woensdag17 juni staan er voor de leden van Ondernemersvereniging “De Graafstroom” 2 bedrijfsbezoeken gepland.

Deze middag gaan we eerst kennis maken met Esveco/Prom`es uit Molenaarsgraaf, opgericht in 1983 als kleinschalige producent van bingoformulieren en uitgegroeid tot 1 der belangrijkste producenten van Europa op dit gebied. 

Naast kansspelen heeft Esveco een aantal promotionele speciaal producten ontwikkeld welke internationaal in hoog aanzien staan, zoals start-nummers, promotiespeelkaarten  en kraskaarten. Een groot aantal drukkerijen , afwerkingsbedrijven en reclamebureaus maken inmiddels dankbaar gebruik van deze speciale technieken en vaardigheden.Daarna gaan we met elkaar naar “het Hazendonkje” voor een rondleiding en presentatie. Het Hazendonkje is een agrarisch kinderdagverblijf ook gevestigd in Molenaarsgraaf dat Matthijs Baan is gestart naast zijn boerderij. Op het ruime kinderdagverblijf krijgen de kinderen naast professionele kinderopvang ook de mogelijkheid om kennis te maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Het Hazendonkje was genomineerd voor starter van het jaar bij het Business Event Alblasserwaard in 2014. Ca. 18.15 uur verzamelen we in Oud Alblas bij de Kat in de Wilg waar het buffet om 19.00 start.

 

Wij nodigen u van harte uit voor de rondleidingen en/of het diner! Het programma en de tijden voor deze middag/avond:

14.45 Verzamelen Esveco aan de Polderweg Oost 14 te Molenaarsgraaf

15.00 Start rondleiding

16.15 Uiterlijk vertrek richting Hazendonkje Kweldamweg 3b Molenaarsgraaf. Aansluitend rondleiding en bezichtiging kinderdagverblijf en boerderij

18.15 Verzamelen “Kat in de Wilg”  Peperstraat 28 Oud Alblas  

19.00 Start Buffet

Zoeken in leden

Bedrijfsbezoek


Meer informatie volgt spoedig. 

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Dorpshuis Het Ottoland


Er is vanalles mogelijk bij Het Dorpshuis in Ottoland. Wij willen uw vragen graag beantwoorden. Wij zijn de horeca gelegenheid Het Dorpshuis, gevestigd in het Zuid-Hollandse Ottoland. 

We verhuren...

Lees verder