​​Algemene Ledenvergadering | Graafstroom

Algemene Ledenvergadering


De algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging Graafstroom vind dit jaar tegelijkertijd met het bedrijfsbezoek Montapacking plaats. Ook is er een interessante spreker dr. J. Vis die ingaat op de waarde van geld.

Voor deze avond hebben we ook een spreker uitgenodigd, namelijk dhr. J. Vis. Het onderwerp: Wat is de waarde van geld? dr. J. Vis MBA CMC RV FRICS Jan Vis (1947) is als adviseur verbonden aan Talanton Valuation Services B.V. Tevens is hij als adjunct-professor Business Valuation en Value Based Management verbonden aan de RSM Erasmus University te Rotterdam. Hij publiceert en spreekt regelmatig over onderwerpen die samenhangen met het begrip economische waarde. Voert als (partij)deskundige onderzoeken uit als economische waarde in het geding is. En we hebben deze avond de Algemene Ledenvergadering op de agenda staan. Het beloofd een interessante avond te worden! Daarom zien we u graag in Molenaarsgraaf.

Nog even de gegevens op een rijtje:

Bedrijfsbezoek OVG/ Dhr. J. Vis : Wat is de waarde van geld/AlV
Wanneer: maandag 25 april 2016        
Waar: Montapacking: polderweg Oost 19, 2973AN  MOLENAARSGRAAF  
Tijd:    20.00 uur. (Inloop vanaf 19.30 uur)

Zoeken in leden

Lijsttrekkersdebat


Kom langs op maandag a.s. 12 november bij het lijsttrekkersdebat. 
Het start om 19.30 uur in De Til, Breestraat 1 in Giessenburg.

7 politieke partijen gaan met elkaar in debat. 
Leden van de...

Lees verder

Terugblik Bedrijven Estafette


Wie had gedacht dat het industrieterrein in Bleskensgraaf zoveel unieke, vooruitstrevende bedrijven heeft? Het was een verrassing voor de grote groep ondernemers die deelnamen aan de Bedrijven...

Lees verder

Partycentrum De Boerenklaas


Partycentum "de Boerenklaas" biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van arrangementen. U heeft bijvoorbeeld de gelegenheid om de volgende arrangementen door ons te laten verzorgen:

Dansavonden...

Lees verder